Jandarma Kaçak Hafriyat Peşinde...
Jandarma Kaçak Hafriyat Peşinde...

Jandarma Kaçak Hafriyat Peşinde…

Jandarma Kaçak Hafriyat Peşinde…

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ile Bursa Büyükşehir belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekiplerince 25 Şubat 2020 günü saat 10:20’de Nilüfer, Osmangazi, Gürsu, Kestel, Yıldırım, Mudanya, Gemlik ve İnegöl ilçelerinde havadan helikopterli ve eş zamanlı olarak karadan yapılan kaçak hafriyat dökümü ve çevre kirliliğine neden olan faaliyetlerin denetim ve kontrolü sırasında; helikopterden daha önce hafriyat dökümü yapıldığı tespit edilen bölgede yine kaçak hafriyat dökümü yaparak çevre kirliliğine neden olan bir adet kamyon tespit edildi.

Yapılan tespit aynı anda karadan denetim faaliyetinde bulunan ekiplere bildirilmiş ve kamyon ekiplerce suçüstü yakalandı.

Özel bir firmaya ait olduğu tespit edilen kamyona Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol Şube ekiplerince 265.497, 00 (ikiyüzaltmışbeşbindört yüzdoksanyedi)TL idari para cezası uygulandı.  Ayrıca Bursa ilinde 30 adet yasal hafriyat döküm sahası bulunmakta olup, kaçak hafriyat dökümünün önüne geçebilmek adına Jandarma ve Belediye ekiplerince koordineli olarak hafriyat kamyonlarının denetimine; 7/24 aralıksız bir şekilde havadan ve karadan devam edilecek.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir