İYİ Parti'de Lale Kılıç Aday Oldu
İYİ Parti'de Lale Kılıç Aday Oldu

İYİ Parti’de Lale Kılıç Aday Oldu

İYİ Parti’de Lale Kılıç Aday Oldu

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanlığı’na Gemlikli hayırseverlerden Lale Kılıç, Kürşat Beşe’nin sağlık osrunları dolayısıyla adaylıktan çekilmesinin  ardından adaylığını açıkladı.

Kılıç Parti merkezinde yaptığı açıklamada, “Değerli İYİ Partili dava arkadaşlarım ve basınımızın güzide mensupları,
Türkiye’de iktidara alternatif tek gerçek parti olan İYİ Partimizde kongre süreci başlamıştır. Delegelerini de ortaya seçim sandığı koyarak belirleyip Türkiye’ye demokrasi dersi veren partimizde sıra, ilçe ve il başkanlıklarının seçilmesine gelmiştir.
Ben de gerek dava arkadaşlarım, gerekse partimizin kıymetli yöneticilerinin destek ve tavsiyeleriyle, birbirinden yetenekli ve donanımlı ekibimle birlikte Gemlik İYİ Parti İlçe Başkanlığı için adaylığımı koymaya karar verdim.
Misyonumuz; bugüne kadar yaşanmış tüm tartışma ve kırgınlıkları unutup bir taraf bırakarak, teşkilatımıza gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı kucaklayacak ve kapsayacak bir yönetim anlayışı ile partimizi Gemlik’te büyütmek, imajını tazelemek ve hak ettiği seviyeye taşımaktır.
Vizyonumuz; yerelden başlayarak önce Gemlik’te, sonra Bursa’da, sonrasında da Türkiye’de demokrasinin en güzel örneğini halkımıza göstermek ve bu sayede İYİ Parti’yi iktidara taşıyarak Türkiye’yi İYİ kadrolarla yönetmektir.
Kimseyi kırmadan, yermeden, eleştirmeden, geçmiş yönetimlere de bugüne kadarki çalışmalarından ötürü teşekkür ederek, bir kadın olarak Genel Başkanım Meral Akşener’den aldığım cesaretle Gemlik İlçe Teşkilatımızı yönetmeye talibim.
Parolamız: Gemlik’i Gemlik’ten yönetmek.
Öncelikle dava arkadaşlarım olmak üzere, siz değerli basın emekçilerinden ve Gemlikli hemşehrilerimden desteklerini bekliyorum.
Gemlik İYİ olacak.
Ne mutlu Türküm diyene

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir