Gemlikspor yine son dakikada
Gemlikspor yine son dakikada

Gemlikspor yine son dakikada

Gemlikspor yine son dakikada

 

Bu yıl son dakika kâbusunu üzerinden bir türlü atamayan Gemlik ekibi, iki defa geriye düşmesine rağmen yakaladığı rakibi Duaçınarı Spor’a son dakikada yediği golle 4-3 yenildi.

Maça erken yediği gollerle 2-0 geride başlayan Gemlikspor, Muratcan ve Önder’in ayağından bulduğu iki golle skoru eşitledi. Gemlikspor ilk yarıda bulduğu pek çok pozisyondan ise faydalanamadı. 63. Dakikada, yeniden 3-2 geriye düşen Gemlik ekibi, Tansel’in ayağından bulduğu golle skoru eşitledi. 90+3’de ise kalesinde yine gol gören Gemlikspor, müsabakadan 4-3 yenilgi ile ayrıldı ve kümede kalmak adına zor bir viraja girmiş oldu.

RAKİPLERİ DE KAYBETMİŞTİ

Gemlikspor puan veya puanlar alması durumunda düşme hattından çıkmış olacaktı. Üst sırasında bulunan Hacivat ve Karadeniz Güvenspor’un haftayı mağlubiyetle kapatması, Gemlikspor’un avantajına olacakken, aldığı yenilgi, önemli avantajı da bir kenara itmiş oldu. Gemlikspor haftaya deplasmanda Orhangazi Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

(Son Güncelleme: 24 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir