Akşener Gemlik'ten Geçti
Akşener Gemlik'ten Geçti

Akşener Gemlik’ten Geçti

Akşener Gemlik’ten Geçti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa ziyareti kapsamında Gemlik’te de  bir dizi ziyarette bulundu. Akşener, Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Mahmut Celal Bayar’ın, Gemlik’in Umurbey Mahallesinde bulunan anıt mezarını ve müzesini de ziyaret etti.

Gemlik ziyareti kapsamında ilk olarak Gemlik’in Umurbey Mahallesine gelen İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye yönetimi ve İyi Parti Teşkilatı tarafından karşılandı. Celal Bayar müzesini ziyaret ederek burada bulunan eserleri yakından inceleyen Akşener, sonrasında Bayar’ın anıt mezarına girerek dua etti. Anıt mezar ziyaretinin ardından Umurbey meydanında vatandaşlarla bir araya gelen İyi Parti Genel Başkanı, buradan Gemlik merkezine hareket etti.

Gemlik merkezinde de, esnaf ve teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçe merkezinde kısa bir konuşmada yapan Akşener çeştili ziyaretlerin ardından ilçe başkanlığında bir süre dinlenerek ilçemizden ayrıldı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir