CHP’li gençlerde yeni başkan Ümit Balta
CHP’li gençlerde yeni başkan Ümit Balta

CHP’li gençlerde yeni başkan Ümit Balta

CHP’li gençlerde yeni başkan Ümit Balta

CHP Gemlik Gençlik Kolu’nun yeni başkanı Ümit Balta oldu.

CHP Gemlik’te ana kademe ve kadın kolu kongrelerinin ardından Gençlik Kolu kongresi de tamamlandı. İki adayın yarıştığı kongrede 63 oy kullanıldı. Adaylardan Deniz Gül 24 oyda kalırken Ümit Balta 39 oy alarak yeni gençlik kolu başkanı seçildi.

“Kazanan kişiler değil dostluk, kardeşlik ve dayanışmadır!”

Kongre CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşti. Görevi devreden başkan Mert Gülcü yaptığı konuşmada siyasetin uzun bir yol olduğunu belirterek “gençler olarak, 16, 17 yaşında girdiğimiz partimiz için bireysel hırslarını bir kenara bırakan, önyargılardan bağımsız, partimizin işleyişine uygun davranan, kendini değil partimizi ve ilçemizi düşünen, partili büyüklerimize saygılı, arkadaş ve kardeşlerimize karşı özveriyle yaklaşan, önümüzdeki yıllar boyunca partimizi daha iyi noktalara getirmek için canla başla çalışacağına inandığım tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu gün kazananın kişiler değil, dostluk, kardeşlik, dayanışma, emek ve özveri olacağına eminim” dedi.

“Gençlerle gurur duyuyorum!”

Gülcü’den sonra konuşan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar ise “yaklaşık üç aydır seçime hazırlanan gençlerimiz bu süreçte gayet seviyeli ve ayrıştırıcı değil birleştirici, CHP’ye yakışır bir vaziyette çalışmalarını tamamlayarak yapılan seçim ile süreci noktalamışlardır. Kazanan partimiz olmuştur bu süreçte pırıl pırıl gençlerimiz ile tanışıp yaptığımız toplantılar beni oldukça memnun etmiştir.
Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize bu olgun davranışları için çok teşekkür ediyor bundan sonra çoğalarak partimize katkı sağlayacaklarını bekliyorum. Gençler iyi ki varsınız sizlerle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

“Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var!”

Yeni başkan seçilen Ümit Balta ise “uzun süren seçim sürecinde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Değerli ilçe başkanım Cemil Acar, il gençlik kolu başkanım Mehmetcan Yılmaz, ilçe gençlik kolu başkanım Mert Gülcü ve birçok farklı ilçeden kongremize gelen partili dostlarıma ve bu süreçte ki diğer aday arkadaşıma, çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum ama bunun ayrı bir güzelliği var. O da şu, Bu parti çatısı altında emeği geçmiş, koşturmuş kim varsa hepsi mutluydu. Görev asıl şimdi başlıyor. Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var ve mücadeleye devam edeceğiz!” dedi.

Ümit Balta’nın listesi şu isimlerden oluşuyor: Merve Kaya, Türkan Hamamcı, Mert Gülcü, Mert Lokman Topçu, Mehmet Güler, Hüseyin Tümer, Tuğçe Aral, Furkan Özgül, Dilan Bayer, Enes Numan Mekik.

(Son Güncelleme: 6 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir