Yıldız; Artık Uyanın.!
Yıldız; Artık Uyanın.!

Yıldız; Artık Uyanın.!

Yıldız; Artık Uyanın.!

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘İdlib’te şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, necip milletimize baş sağlığı diliyorum’ diyerek başladığı konuşmasında önemli noktalara vurgu yaptı. Başkan Yıldız, açıklamasının devamında şunları söyledi.

‘Bildiğiniz üzere 2011 yılından beri Suriye’de bir iç savaş var. Fillerin tepişmesi neticesinde çimenlerin ezildiği bir savaş. Sebep olanlar; büyük İsrail’in kurulmasına hizmet eden başta ABD ve Batı olmak üzere çıkarları doğrultusunda Suriye’nin yanında bulunan Rusya. Sonuç; Milyona yakın Müslümanın öldüğü, yurtlarından olduğu, günahsız bebek cesetlerinin karaya vurduğu acımasız bir savaş. Bu süreçte kazanan kim? Siyonist ve emperyalistler.’ şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şu şekilde sürdürdü.

‘Savaş başlamadan önce, Saadet Partisi olarak Suriye hükümeti ile görüşmüş belirli bir ılıma ve ortam yakalamıştık. Aynı heyeti ülkemize de davet etmiş savaşı başlamadan bitirmek için ne gerekiyorsa yapmıştık; ama maalesef sonuca varamadık. Şimdi geldiğimiz noktada ise şehitler vermeye başladık ki daha da kötüsü bugün Suriye rejim güçleri ile top yekün savaşın eşiğine geldik. Her zaman söylediğimizi şimdi de söylüyoruz. Bu savaşın bitmesi için bölge ülkelerinin bir araya gelmesi gerekir. Başımızda ne ABD ne Batı ne de Rusya olmalıdır. Emevi camiinde Cuma namazı kılmanın hesaplarını yapanlar artık uyanmalı, zaman zaman ABD zaman zaman Rusya tarafında olmaktan vaz geçmelidir. Çözüm İslam Birliği’ndedir.’ Diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 4 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir