Korona günlerinde HAYATA TUTUNUYORUM!
HAYATA DAİR  

OCAK AYI BİLANÇOSU !

OCAK AYI BİLANÇOSU !

 

Nihayet uzun süren sancılı ocak ayını geride bıraktık.

 

2020’ye girerken ne büyük umutlar bağladığımız, hatta belkide tatlı sürprizlerle karşılaşmayı umduğumuz dopdolu bir 365 günün ilk ayağı olan Ocak ayı giderken, pek de sevimli etkiler bırakmadı üzerimizde.

 

“Bilanço” derken, 31 günlük kriminolojiden bahsetmeyeceğim elbette. Çünkü basitçe yapılan bir kuşbakışı bile veda ettiğimiz ocak ayının içini dışını göstermeye yeter de artar zaten!

 

Hani bazen “hadi, bitse de kurtulsak” dediğimiz sevimsiz zamanlar vardır ya; işte bu sevimsiz zamanların hepsi birden ağız birliği etmişcesine bu güzide başlangıç ayına toplanıverdi sanki !

 

Hemen şu anda aklıma geliverenleri yazdığımda bile, bir türlü bitmek bilmeyen 31 güne neden “sancılı” dediğim konusunda sizler de hak vereceksinizdir bana;

 

-Şehit haberleri,

-Deprem,

-Sansasyonel haberler,

-Salgın hastalıklar

-İntiharlar,

-Trafik kazaları,

-Gıda zehirlenmeleri,

-Bayrağımızın yırtılması,

-vs vs vs .

İnanın bendeki bu liste o kadar uzadı ki ; yazarken kalemimin durmasını istedim bir an.

 

Hepimiz küçük bir mutluluk haberine bile muhtaç kalmış bir şekilde ay boyunca arandık durduk!. İğne deliğinden geçecek kadar olan aydınlık haberleri mum yakıp da aradık.

 

..20’li senelerin başlangıcı olan 2020’de yaşadığımız sevimsizlik silsilesi umarım ve dilerim kalan aylara ve hatta kalan 20 küsürlü yılların hiçbirine yansımaz.

 

Zira, hepimizin nefes almaya ihtiyacı var!

 

Tamam; hayattan her zaman bize gül bahçesi sunmasını beklemiyoruz ama sürekli dikenli tarlalarda da yürümek istemiyoruz!

 

Yeni ay yeni umut…

 

Güdük şubat ayının yüzlerimizi güldürmesi dileğiyle, kim bilir belki de haftaya bu kez Konya iline yapacağım seyahatteki güzel haberlerle ulaşırım sizlere.

 

Umutla ve esen kalın.

 

(Son Güncelleme: 2 Şubat 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

2 Yorumlar

  1. İnsan sayısı sürekli artıyor ve dünyanın dengesi her geçen gün değişiyor. Ve bundan en fazla insanoğlu etkileniyor. Teşekkür ederiz.

    • Söylediğiniz çok doğru. Ayrıca dünyanın dengesi değiştikçe bizler de değişiyoruz belki de. Teşekkür eder, esenlik dilerim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir