Başkandan çocuklara: “Bol bol kitap okuyun.”
Başkandan çocuklara: “Bol bol kitap okuyun.”

Başkandan çocuklara: “Bol bol kitap okuyun.”

Başkandan çocuklara: “Bol bol kitap okuyun.”

Gemlik Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Festivali’nde Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, çocukların sevgi seli ile karşılandı.

Gemlik Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Festivali yoğun katılımla devam ediyor. Karagöz Hacivat, tiyatro, illüzyon, resim ve denet atölyelerinin ardından Rafadan Tayfa animasyon filmi Gemlikli çocukların beğenisine sunuldu. Ücretsiz gösterime çocuklar ve anneleri büyük ilgi gösterirken 14.00 ve 16.00’da gerçekleşen iki seansa bin 500’den fazla kişi katıldı. Yedi yüz kişilik salonda yer bulamayanlar merdivenlere oturarak filmi izledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan film gösterimi öncesi salona gelerek çocuklarla fotoğraf çekildi. Velilere de selam veren Başkan Sertaslan, kısa bir konuşma yaparak çocuklara tatilde bol bol kitap okumalarını önerdi.

“Siz mutlu büyürseniz Türkiye güzel olur”

Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Sevgili çocuklar ve onların çok kıymetli aileleri. Hepiniz Gemlik Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Festivalimize hoş geldiniz. Çocuklar, karneleri aldınız, biliyorum ki hepinizin karneleri yıldızlı pekiyilerle dolu. Alamayanlar ise bir daha dönem mutlaka alacaklar. Çocuklar, siz mutlu olun. Sizin mutluluğunuz için çalışıyoruz. Siz mutlu büyürseniz eğer ülkemizin gelecekte çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz. Bu Etkinliklere gelemediğiniz, evde olduğunuz zamanlarda kitap okumanızı istiyorum. Bana söz verir misiniz?”

Çocuklar, başkanın isteğine hep bir ağızdan söz diye bağırdılar. Ardından Başkan Sertaslan sahnede çocuklarla özçekim yaptı. Başkan Sertaslan’ın sahneden inmesinin ardından gösterim başladı.

Çocuk Etkinlikleri Festivali önümüzdeki hafta devam edecek. Program şöyle gerçekleşecek: 27 Ocak 14.00, 16.00 Yetenek Sirkiniz, 28 Ocak 14.00, 16.00 Bilim ve Deney Etkinlikleri Atölye Çalışması, 29 Ocak 14.00, 16.00 Hapşuu animasyon filmi gösterimi, 30 Ocak 14.00, 16.00 Arda ile Ceren Çocuk Tiyatrosu, 31 Ocak 14.00, 16.00 Kukla Yapım Atölyesi ve Kukla Gösterisi.

(Son Güncelleme: 24 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir