Budo Gemlik Basketbol Yunus Çankaya ile anlaştı
Budo Gemlik Basketbol Yunus Çankaya ile anlaştı

Budo Gemlik Basketbol Yunus Çankaya ile anlaştı

Budo Gemlik Basketbol Yunus Çankaya ile anlaştı

1.98 boyunda 1985 doğumlu 2 numara oynayan Yunus Çankaya sırasıyla Türkiye Basketbol süper liginde Gaziantep Basketbol ,Frutti Extra Bursa spor ,Yeşil Giresun ,Konyaspor ve Türk Telekom formaları giydi. 2. Devre Budo Gemlik Basketbol forması giyecek deneyimli oyuncu.

Budo Gemlik Basketbol Türkiye Basketbol 1 ligi ilk sezonunda ligde kalıcı olabilmek adına yaptığı planlama doğrultusunda 2.devre daha güçlü girmek istiyor. Gemlik ekibi oynadığı 15 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet ile ligde 14. sırada yer almakta.

Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut ‘’ Gemlik’te eleştiri yapmak çok kolay ama kimse 1 el atalım demiyor. İlçemiz tarihinde ilk defa 1000 seyirci ortalaması ile oynayan 1.ligde bir takımı var. Sadece A takımdan oluşmayan kulübümüz 10 yaşından 18 yaşına kadar resmi liglerde oynayan 8 alt yapı takımı ile bir marka değeri var. Kimsenin şüphesi olmasın bizim 8 alt yapı takımımızı önümüzdeki sene 2 katına çıkaracağız bununla ilgili planlamalar tamamlandı. Yunus Çankaya transferi takımımıza ve ilçemize hayırlı olsun. Bu transfer ’de gösterdiği emekler ’den dolayı Menajerimiz Yahya Gümüş teşekkür ederek. 4 sene önce başladığımız bu yolda biz konuşmuyoruz iş yapıyoruz..

Yunus Çankaya 2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol Süper lig ekiplerinden Gaziantep forması altında 19 maçta 6 dakika 1sayı 1 ribaunt ortalaması ile oynadı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir