Gemlik’e yatırım yağmuru devam ediyor
Gemlik’e yatırım yağmuru devam ediyor

Gemlik’e yatırım yağmuru devam ediyor

Gemlik’e yatırım yağmuru devam ediyor

Milletvekili Zafer Işık Gemlik’e yeni müjdeler verdi.

Işık: Gemlik Sınav üssü olacak.

AK PARTİ Bursa milletvekili Zafer Işık yaklaşık altı aydır üzerinde durduğu ve ciddi mesai harcadığı Gemliği sınav üssü yapma konusunda müjdeyi verdi.

Işık: “E-sınav merkezini Gemlik’e kazandırma konusunda çalışmalarımız sürüyordu ve bu çalışmaların neticesi olarak bakanlığımız ve ölçme değerlendirme genel müdürlüğümüz gerekli talimatları verdi. Bu sınav merkezi için önümüzdeki günlerde altyapı çalışmalarına başlıyoruz” dedi.

Gemlik’e Türkçe 4B Beceri Sınav Merkezi

Işık açıklamasında, “Ayrıca daha önce dokuz ilde pilot uygulama olarak faaliyet gösteren Türkçe 4B beceri sınavı merkezi konusunda ölçme değerlendirme genel müdürümüzle yaptığımız görüşmeler sonucu olarak Gemlik’de pilot uygulama olarak Türkçe 4B beceri sınavı merkezinin kurulacağı sözünü aldık” ifadelerini kullandı.

Ehliyet, Ustalık, Kalfalık Ve Çıraklık Sınavları da Elektronik Ortamda Yapılacak”

AK PARTİ Bursa milletvekili Zafer Işık Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürü  Dr. Sadri Şensoy ile yaptığı görüşmenin ardından,   “Gemlik’e kazandıracağımız e-sınav merkezi ile birlikte daha önce yazılı olarak yapılan ustalık kalfalık çıraklık gibi mesleki yeterlilik sınavlarının da bu sınav merkezi ile birlikte elektronik ortamda yapılması sağlanmış olacak.

Bir sanayi kenti olan Bursa ve Gemlik bundan sonraki süreçte sınav merkezi olarak da anılacak Gemlik’e kazandıracağımız bu electronik sınav merkezlerinden,Orhangazi,İznik, Mudanya başta olmak üzere bir çok ilçemizde yararlanabilecek” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir