Ağdemir, “Milli otomobile ev sahipliği yapmak gururdur”
Ağdemir, “Milli otomobile ev sahipliği yapmak gururdur”

Ağdemir, “Milli otomobile ev sahipliği yapmak gururdur”

Ağdemir, “Milli otomobile ev sahipliği yapmak gururdur”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin ikinci ziyareti, CHP İlçe Başkanlığı oldu. GTSO heyetini, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar karşıladı. Başkan Ağdemir; demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerimizden CHP Gemlik İlçe Teşkilatı seçimlerinde ilçe başkanı seçilen Cemil Acar’ı tebrik etti.

“Bizler ilçemizde bölgemizde ülkemizde ticarete katkı sağlamaya çalışırken sizlerin de demokrasimizi güçlendirme çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

BİLGİLER PAYLAŞILDI

Ziyarette ilçemizde kurulacak olan yerli ve milli otomobil fabrikasına ilişkin bilgiler paylaşıldı. İlçemizin avantajlarının tesisin Gemlik’te kurulmasının önemine dikkat çeken Ağdemir, ilçemizin dinamiklerine dikkat çekti.

Cemil Acar ise konuşmasında; “İstihdamın son derece önemli olduğu noktada ilçemizin en güzide yerlerin den olan Haralar bölgesinin yerli ve milli otomobile ev sahipliği yapması hepimiz için gururdur.” dedi.

Otomobilin Gemlik’in nazar boncuğu olacağını belirten Acar, tesisin Gemlik’te kurulacak olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım da İlçe Başkanı Acar’ı kutladı.

Hasan Hamaloğlu konuşmasında, “Yerli otomobil ile ilçemize tahmini olarak 20 bin kişinin gelmesi bekleniyor. Bu durumun öngörülerimizde bulunmadığını dolayısı ile imar planlarının ivedilikle revize edilmesi gerekmektedir. İlçemizin tüm dinamiklerinin birlik ve koordinasyon içinde çalışması gerekiyor.” dedi.

CHP İlçe Başkanı Cemil Acar; ilçemizin gelişimi açısından her konu üzerinde dikkatle çalıştıklarını belirterek, “Ziyaretten dolayı mutluluk duyduk” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama

Orçe İnşaattan açıklama ORÇE İNŞAAT tarafından 20.04.2024 tarihinde çukurbahçe mevkiinde meydana gelen istinat duvarı kayması …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir