TSO’dan Karataş Şirketler Grubuna ziyaret
TSO’dan Karataş Şirketler Grubuna ziyaret

TSO’dan Karataş Şirketler Grubuna ziyaret

TSO’dan Karataş Şirketler Grubuna ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomiye  Değer Katan Üyeleri ziyaretleri devam ediyor.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası bu kez ziyaretini KARATAŞ Şirketler Grubuna gerçekleştirdi.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklama da, TSO üyelerinin sorunlarını ve taleplerini kaynağında tespit etmek ve çözüme ulaştırmak adına başlatılan ziyaretlerin devam edeceği belirtildi.

KARATAŞ ŞİRKETLER GRUBU ZİYARETİ

KARATAŞ Şirketler Grubu ziyaretinde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım  ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu hazır bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odası heyetini KARATAŞ Şirketler Grubu sahibi Muhittin Karataş karşıladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ziyarette yaptığı konuşmada, “Karataş Şirketler Grubu Gemlik’te 2000 yılında tek bir firma ile başladığı ticari hayatında 6 firması başarılı bir şekilde devam ediyor. Ayrıca 2 şirket kuruluşlarının da tescil işlemleri odamızda devam ediyor. Önümüzdeki dönemlerde lojistik ve depolama alanlarında da faaliyet gösterecek şekilde ilçemizde ticari hayatına, yatırımlarına devam edecek.

Üretim tesislerinde 130 personel toplamda 190 a yakın çalışını bulunan istihdama büyük katkı sunan 30 milyon TL yatırımı ile ilçemizde faaliyet gösteren firmamız ayrıca sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde ilçemize önemli katkılarda bulunuyor.

Tesislerinde saç kesme paketleme, trapez saç imalatı, boru profil imalatı gibi alanlarda üretim yapan kıymetli üyemize ticaretin gelişmesi noktasında ilçemize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.“ dedi

Ziyaretin sonunda Başkan Ağdemir tarafından Muhittin Karataş’a ekonomiye katkılarından dolayı Gemlik temalı ipek tablo hediye edildi.

 

(Son Güncelleme: 9 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir