BUDO GEMLİK BASKETBOL DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR...
BUDO GEMLİK BASKETBOL DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR...

BUDO GEMLİK BASKETBOL DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR…

BUDO GEMLİK BASKETBOL DEVRENİN SON MAÇINA ÇIKIYOR…

Türkiye Basketbol 1 liginde mücadele eden Budo Gemlik Basketbol ilk yarının son maçında 11 Ocak 2020 Cumartesi günü saat 17:00 ‘da Petkim Sporu konuk ediyor..

Budo Gemlik Basketbol Türkiye Basketbol liginde kalıcı olmak için verdiği çapaların karşılığını almak istiyor. İlk kez 1 ligde mücadele eden Budo Gemlik Basketbol oynadığı 14 karşılaşma sonunda aldığı 4 galibiyet ile averaj ile 14.sırada yer alıyor.
Rakiplerine göre oldukça mütevazi bir bütçe ile mücadele eden Gemlik ekibi 15. Haftada ligin 2. Sırasında yer alan Petkim spor ile ilk devrenin son maçına çıkıyor..

Budo Gemlik Basketbol Antrenörü Fatih ELBAŞ ‘’Sezona geç başlamamızın verdiği olumsuz etki ile lige üst üste aldığımız mağlubiyetler ile başladık. Düzce müsabakası sonrası Başkanımız Berkay Bulut bize verdiği güven ile çıktığımız 7. Hafta müsabakasında istediğimiz oyunu sahaya yansıtınca üst üste galibiyetler aldık. İlk devrenin son maçında Petkimi konuk edeceğiz. Petkim maçı hazırlıklarımız aralıksız devem ediyor..11 Ocak Cumartesi günü Gemlikli spor severlere çok keyifli bir müsabaka izleteceğiz. Saat 17:00 Gemlik ilçe spor salonunda oynanacak Petkim müsabakasına tüm spor severleri bekliyoruz..

(Son Güncelleme: 9 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir