U16 Budo Gemlik Basketbol ligi 2. Bitirdi
U16 Budo Gemlik Basketbol ligi 2. Bitirdi

U16 Budo Gemlik Basketbol ligi 2. Bitirdi

U16 Budo Gemlik Basketbol ligi 2. Bitirdi

Budo Gemlik Basketbol Türkiye Basketbol Bursa yerel lig U16 kategorisinde B ligi mavi grubu 2.bitirerek B ligi kırmızı grup 2.cisi olan Ahmet Erdem spor kulübü ile playoff oynama hakkı elde etti.

Bursa yerel lig U16 kategorisinde oynadığı 10 müsabaka sonrasında topladığı 16 puan ile Bligi mavi grubu 2.bitiren Budo Gemlik Basketbol bu sonuç ile 2019-2020 sezonunda mücadele ettiği U18,U16 ve U14 yaş gruplarında normal ligleri 2.sırada bitirerek ilçemizi en iyi şekilde playoflar’da temsil etme başarısı gösterecek.

Budo Gemlik Basketbol Bursa yerel liginde 2019-2020 sezonunda Erkekler ‘de U18, U16, U14, U12, U11 ve U10 (2 Takım ile) Bayanlarda U11 takımı ile alt yapılarda 8 takım ile ilçemizin çocuklarının müsabakaya çıkmasını sağladı.

Budo Gemlik Basketbol Kulübü başkanı Berkay Bulut ‘’İlçe genelinde basketbolun sevilmesi için verdiğimiz çalışmaların karşılığını fazlası ile alıyor. İlçemiz adına kimsenin yapamadığını yaptık . İlçemizin profesyonel basketbol 1 liginde bir takımı var. Sadece Profesyonel bir takım ile kalmayarak alt yapılarda toplamda 8 takım ile çocuklarımızı müsabaka oynamalarını sağladık. Biz iftiralardan ve karalamalardan uzak durarak ilçemiz adına doğru işler yapmak için çapa sarf ettik. Kulübümüzün daha yukarılara doğru doğru büyümesi adına Menajerimiz Yahya Gümüş ile ilimizi Süper ligde temsil eden Tofaş Spor kulübü , Bursa Spor Kulübü ve 1 ligde birlikte mücadele ettiğimiz Final Spor , Yalova Spor Basketbol kulübünün deneyimlerinden faydalandık.  Tek amacımız çocuklarımıza doğru şekilde basketbol kültürü aşılamak. Playoff oynama hakkı elde eden takım sporcularıma , hocalarıma ve en büyük destekçilerimiz olan sayın velilerimize çok teşekkür ederim..

(Son Güncelleme: 8 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir