Seyr'i Sefa'ya Belediye Desteği
Seyr'i Sefa'ya Belediye Desteği

Seyr’i Sefa’ya Belediye Desteği

Seyr’i Sefa’ya Belediye Desteği

Gemlik’in özel tiyatro topluluğu Seyr’i Sefa, bundan sonraki oyunlarında Gemlik Belediyesi desteği ile sahne alacak.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret eden Seyr’i Sefa Tiyatro topluluğu oyuncuları ve yönetmeni, bugüne kadar oynadıkları oyunlar ve yaptığı çalışmalar ile alakalı bilgi verdi. Tiyatro topluluğu yönetmeni Murat Öztin; ”Gemlik’te ve Bursa’nın farklı ilçelerinde çok sayıda oyuna imza attık. Uzun bir ara vermiştik, yeniden çalışmalarımıza başladık. Arapsaçı da güzel bir oyun oldu” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise; ”Gemlik’te imkânlar dâhilinde kültür ve sanat konusunda güzel işler yapıyoruz. Her ay sanatın farklı bir dalına özel çalışmalar yaptık. Tiyatro günleri, sonrasında şiir günleri ve geçtiğimiz ay da heykel üzerine yoğunlaştık. Gemlik Belediyesinin taşınması sonrasında Sosyal Yaşam Merkezi eski amacıyla kullanılacak. Gemlik Seyr’i Sefa Topluluğu da, bu anlamda bize katkı sağlayabilir, Belediyenin tiyatro grubu olarak çalışarak, bu işe hevesli olanlara ve çocuklarımıza da imkan sağlamış olur” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 8 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir