İYİ Parti'de Kongre Süreci Başlıyor
İYİ Parti'de Kongre Süreci Başlıyor

İYİ Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

İYİ Parti’de Kongre Süreci Başlıyor

İYİ Parti ilçe Başkanı Ertuğrul Yavuz şubat ayında yapılacak kongre takvimi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavuz yaptığı açıklamada, “İyi parti Gemlik ilçe  teşkilatının çok kıymetli üyeleri ve kıymetli hemşerilerimiz kongreler kapsamında Gemlik’te 35 mahalleyi temsil edecek 400 delege seçilecektir.İlçe teşkilatımızdaki tüm üyelerimiz hür iradelerini kullanarak delege olabilmeleri için müracaat edebilecektir.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gemlik’de iyi partimize yoğun bir teveccüh vardır. İlçe teşkilatımız son beş ayda üye sayısını %70 arttırmıştır. Gemlik halkının teveccühü  her geçen gün artmakta  olup bizleri memnun etmektedir.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in liderliğindeki partimize gönül veren destek veren hemşerilerimiz İYİ Partimize her geçen gün güç katmaktadır.

İyi parti Gemlik ilçe yönetim kurulu olarak ilçe delege seçimlerinin 19.01.2020 tarihinde ilçe Başkanlığı binasında yapılması kararı alınmıştır. Bu karar çerçevesinde hazırlanan üye listesinin 03/01/2020 tarihinde ilçe başkanlığı binasında askıya çıkarılacaktır. İlçe delege seçimleri 19/01/2020 tarihinde 09:30 -17:00 saatleri arasında ilçe Başkanlık binamızda yapılacaktır” dedi.

İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz Gemlik Teşkilatının tüm üyelerini delege seçimlerine davet etti.

 

(Son Güncelleme: 3 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir