Çiftlik Izgara'dan Çiftlik Burger
Çiftlik Izgara'dan Çiftlik Burger

Çiftlik Izgara’dan Çiftlik Burger

Çiftlik Izgara’dan Çiftlik Burger

Gemlik’te ızgara ve köfte anlamında doğal ürün denince akla gelen Çiftlik Izgara, Çiftlik Burger ile de müşterilerine hitap etmeye başlıyor.

Gemlik’in Adliye Mahallesinde bulunan çiftliğinde yetiştirdiği hayvanlardan elde edilen etlerle hizmet veren Çiftlik Izgara, son yıllarda gıda sahtekarlıklarının olduğu dönemde en güvenilir markalardan biri olarak dikkat çekiyor. Gemlik’te önemli bir kitleye de hitap eden firma, müşterilerinden gelen talepleri de dikkate alarak yeni bir çalışmaya başladı.

Tamamen Doğal

Özellikle genç kesimin taleplerini dikkate alan firma işletmecileri, Çiftlik Burger adında ürünü müşterilerinin beğenisine sundular. 120 gram tamamen doğal burger köftesini içeren Çiftlik Buger, yine doğallığına güvenilen soslar ve ürünlerle servis ediliyor. Mönü halinde ilk olarak servis edilecek olan Çiftlik Burger, yanında patates, sosları ve ayran ile fiyatı 15 TL olarak belirlendi.

İşletme sahipleri konu ile alakalı yaptığı açıklamada, müşterilerden gelen talepler doğrultusunda ustalarının çalışmasının ardından doğal burger köftesini hazırladıklarını ifade ettiler. Çiftlik Izgara’nın da güvenilir ürün anlamında marka olduğunu hatırlatan işletmeciler,  burger’de de aynı usulü uygulayacaklarını belirttiler.

(Son Güncelleme: 2 Ocak 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir