Budo Gemlik Basketbol Playoff Oynamaya Hak kazandı
Budo Gemlik Basketbol Playoff Oynamaya Hak kazandı

Budo Gemlik Basketbol Playoff Oynamaya Hak kazandı

Budo Gemlik Basketbol Playoff Oynamaya Hak kazandı

Budo Gemlik Basketbol u18 ve u14 takımları Bursa yerel liginde çift devreli oynanan normal sezon grup maçları sonunda ilk 2. Sırayı alarak playoff oynamaya hak kazandılar.

Budo Gemlik U18 takımının  HAMZA ERTAŞ ,KÜRŞAD İSKENDER ÖZLÜ ,MACİT ARDA AKYILDIZ ,NURİ GÜMÜŞ, NURİ EREN GÜVEN, ONUR MUHAMMET KÖSE, ÖMER FARUK YİĞİT, TOLGA KÖSE ,ABBAS ALBAYRAK ve UĞUR YILMAZ ile 13 müsabakaya çıkarak 10 galibiyet ve 3 mağlubiyet alarak 23 puan toplayarak B ligi yeşil grup 2.cisi olarak  playoff oynamaya hak kazandı.

Budo Gemlik U14 takımı AHMET TAHA YAŞAR, ARDA POYRAZ, EGE TÜRKAY, ENES BUCAN TETİK, ENGİN ALP GÜL, FETHİ KEREM AYDOĞAN, İSMAİL TÜRE, KAAN AHMET AĞKURT, KEREM ÇOBAN, KUTAY KURU, MEHMET HAN ALTUN, MUSA ÇİÇEK, MUZAFFER EGE YARAN, SEMİH DİKEN ve TAHA KÖKEN ile 10 müsabakaya çıkarak 8 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak 18 puan toplayarak B ligi siyah grup 2.cisi olarak  playoff oynamaya hak kazandı.

U18 takım Antrenörü Hakan ZÜMCÜLCÜ’’ Öncelikli olarak bu imkanı bize sunan Başkanımız Berkay Bulut’a Gemlik gençliği olarak teşekkür etmek isterim.. Zor şartlar altında verdiğimiz mücadele sonunda gruptan 2.ci çıkma başarısı gösteren sporcularıma teşekkür ederim. Alt yapılarda ilerleyen süreçte sürekli başarılara ile anılacak bir yapı oluşması için gerekli çalışmalar ve aralıksız antrenmanlar devam etmektedir.

U18 takımı Antrenörü ve Alt yapı sorumlusu Nurullah TARĞIT ‘’ Her sene yavaşta olsa bir adım oyuncularımızı ve takımımızı gelişim ve sonuç olarak  yukarı taşıdığımızı düşünmekteyim. Budo Gemlik basketbol olarak Türkiye çapında her gecen gün söz sahibi olmak istiyoruz ve bunun için çok emek veriyoruz. Bu mücadelemizde bize hep destek veren başta sayın millet vekilimiz Zafer Işık ’a ve sayın velilerimize  buradan teşekkür etmek isterim. Bu yolda basketbol sevdası olan sporcularıma zor şartlarda verdikleri  mücadeleden dolayı tebrik ederim.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir