Gemlik'te refüjler zeytinle renkleniyor
Gemlik'te refüjler zeytinle renkleniyor

Gemlik’te refüjler zeytinle renkleniyor

Gemlik’te refüjler zeytinle renkleniyor

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gemlik Armutlu yolu mevkiinde bulunan orta refüje zeytin ağacı naklederek örnek olacak bir peyzaj çalışması gerçekleştirdi.
Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe geneli peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Önceden sökülen onlarca zeytin ağacını  ilçenin çeşitli noktalarına nakleden ekipler,  bu sefer de Gemlik Armutlu yolu üzerinde bulunan orta refüje naklettikleri zeytin ağacını dikti ve etrafında benzersiz bir peyzaj çalışması gerçekleştirdi.
Konuyla ilgili bilgi veren Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, Belediye ekiplerinin ilçeyi yeşillendirme ve güzelleştirme çalışmalarına son hız devam ettiğini, artık refüjlerde çiçek yerine daha dayanıklı bitkiler kullandıklarını bu bitkilerin uzun ömürlü olması sebebiyle refüjlerin sene boyunca güzel görüntüsünü koruduğunu ifade etti.
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise daha yeşil bir Gemlik için hızlı adımlar attıklarını ifade ederken, Türkiye’nin en kaliteli sofralık zeytinin yetiştiği Gemlik’e ve zeytine yakışır refüjler tasarladıklarını belirtken Gemlik’te çeşitli bölgelere zeytin ağaçlarını nakletmeye devam edeceğiz. Hiç durmadan Gemlik’e yakışır peyzaj çalışmaları yapacağız  ” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir