Ağdemir toplumda farkındalık yaratacak projenin imza törenine katıldı
Ağdemir toplumda farkındalık yaratacak projenin imza törenine katıldı

Ağdemir toplumda farkındalık yaratacak projenin imza törenine katıldı

Ağdemir toplumda farkındalık yaratacak projenin imza törenine katıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, BEBKA ile Mesleki Eğitimin geliştirilmesi programı için maddi destek sağlayan kuruluşlarla yapılan işbirliğini güçlendirme koordinasyon toplantısına katıldı.

BEBKA 2019 Yılı Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi Mali Destek Programı ile imalat sanayi, çatı kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ile mesleki eğitim kurumları arasında iş birliği ve koordinasyonun güçlendirilmesi, mesleki eğitimdeki insan kaynağı niteliklerinin geliştirilmesi ve mesleki eğitim altyapısının geliştirilmesi amaçlanıyor.

Bu kapsamda Gemlik’te üretim sektörüne istihdam sağlayan, üretime yenilikçi bireyler yetiştirmeyi mis yon haline getiren Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin eğitimde çığır açacak olan projesinin BEBKA tarafından kabul edildiğini söyleyen Paşa Ağdemir, “Kabul edilen ‘Simülatörle Hatasız Üretim Projesi’ hayata geçirecektir. Kurulacak olan simülatör atölyesi sayesinde öğrenici gelişimini birebir gözlemleyecek ve eğitimin her aşamasındaki kazanımlarını tespit edebilecek.

Endüstrimizin en önemli alanlarından biri olan kaynakçılık alanında vasıflı eleman ihtiyacını karşılayacak. Bunun yanı sıra kalıcı öğrenme, etkin bir eğitim, iş güvenliğinin daha iyi uygulandığı nitelikli eğitim sağlanmış olacak.” dedi.

GTSO yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, kamu oyunda farkındalık yaratacak olan projenin imza töreni için Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Saim Kılavuz ve BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’in de yer aldığı Bursa Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonunda Ajans yönetim kurulu temsilcileri, yararlanıcılar, proje ortakları ve  iştirakçilerinin katılımları ile düzenlenen toplu imza törenine katıldı.

(Son Güncelleme: 23 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir