Gemlik Zeytini için tanıtım çalışmaları sürüyor
Gemlik Zeytini için tanıtım çalışmaları sürüyor

Gemlik Zeytini için tanıtım çalışmaları sürüyor

Gemlik Zeytini için tanıtım çalışmaları sürüyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve  Yıldırım Zeytincilik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım A haber konuğu olarak  Ertan Tan’ın programına vermiş olduğu röportaj ile Gemlik Zeytini’nin dünyanın en kaliteli zeytini olduğunu, zeytinin ne zorluklar ile tane tane sepete toplandığını ve en önemlisi Gemlik zeytininin ağaçta kararak toplandığını aynı ağaçlarda hem olgunlaşmamış ham yeşil zeytinin olduğunu hemde kararmış siyah zeytinin olduğunu ve ikisininde çekirdeklerinin renginin farklı olduğunu anlattı.

Zeytinin ağaçta kararması, olgunlaşması beklenilerek hasat edildiğini, Gemlik ve çevre ilçelerdeki Gemlik tipi zeytinlerin paslı demir gibi kesinlikle hiç bir katkı maddesi kullanmadan dalında kararak fermente edilmek üzere havuzlara basıldığını anlatmış; Gemlik zeytininin sofraların en doğal en natürel ürün olduğunu savunarak bilgi kirliliğini ortadan kaldırdı.

(Son Güncelleme: 21 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir