“Öğrenciler sektörle buluşuyor!”
“Öğrenciler sektörle buluşuyor!”

“Öğrenciler sektörle buluşuyor!”

“Öğrenciler sektörle buluşuyor!”

Bursa Uludağ Üniversitesi Gemlik Asım Kocabıyık MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Programı öğrencileri ile Gemlik Denizcilik Topluluğu üye öğrencilerinin organizasyonu ile “ÖĞRENCİLER SEKTÖRLE BULUŞUYOR” etkinliği 23- 25 Aralık 2019 tarihlerinde Gemlik’te gerçekleştirilecek.

Yapılacak olan etkinliğe denizcilik sektörünün önde gelen şirketlerinden yöneticilerin konuşmacı olarak katılım göstereceği bunun yanında yapılacak ilk oturum olan Liman Sektörü ve İstihdam paneline  Gemlikli AK Parti Bursa Milletvekili Zafer IŞIK’ın oturum başkanlığı yapacağı etkinlik  ile 23 Aralık 2019 tarihlerinde Gemlik Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde başlayacak.  Etkinlik, öğrencileri denizcilik, limancılık, lojistik sektöründen profesyonellerle bir araya getirecek.

Öğrencilerin eğitim aldıkları yıllarda sektörü tanımalarını sağlayacak etkinlikte, Limancılık Sektörü ve İstihdam, Limanda Sahada Olmak, Forwarder Hizmetleri ve Kariyer, Lojistik Sektöründe Kadın Olmak, Denizde Olmak: Gemide Yaşam konuları işlenecek. Etkinliğin son oturumunda okula ismini verilen Cumhuriyetin ilk girişimcilerinden Borusan Holding kurucusu Asım Kocabıyık’ın belgeseli gösterilerek öğrencilere İş Yaşamında Sosyal Sorumluluğun önemi anlatılacak.
Sektörün önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticilerin katılım gerçekleştireceği Öğrenciler Sektörle Buluşuyor etkinliğinin amacı, iş dünyasından profesyonelleri, katılımcılarla bir araya getirmek olacak. Böylece profesyoneller, katılımcılara çalışma hayatı, iş dünyası hakkında bilgi verip, tecrübelerini aktarma fırsatı yakalayacaklar.

(Son Güncelleme: 18 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir