Alkışlar Budo Gemlik Basketbol’a
 Alkışlar Budo Gemlik Basketbol’a

 Alkışlar Budo Gemlik Basketbol’a

 Alkışlar Budo Gemlik Basketbol’a

Türkiye Basketbol 1 liginde mücadele eden Budo Gemlik Basketbol A takımı hafta içi Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek çocukların spor yapmaları için özendirici çalışmalara destek verdi.

Atatürk İlkokul Müdürü Ali Deliak  ve Okul aile Birliği tarafından karşılanan Budo Gemlik Basketbol sınıfları gezerek öğrenciler ile söyleşide bulundular. Söylesi sonrası velilerin hazırladığı el emeği yemeklerden yiyen Budo Gemlik Basketbol A takımı gördükleri ilgiden etkilendiler.
Atatürk İlkokulu Müdürü Ali Deliak yaptığı açıklamada ‘’ Bugün öğrencilerimin gözlerindeki ışığı görünce ilçemizin 1. ligde bir takımının olmasının ne kadar önemli olduğunu gördüm. Türkiye’ye genelinde spor anlamında ilçemizi söz sahibi yapan Budo Gemlik Basketbol yönetimini kutluyorum.
Bugün söyleşi yaptığım A takım oyunculardan Serdar Yavuz ve Diante Watkins Gemlik’te oynamaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, Watkins ‘’ Türkiye ilk defa geldiğini buna vesile olan menajeri Yahya Gümüş’ün basketbol anlamında dünya çapında Gemlik ismini en iyi şekilde temsil ettiği söylemesi beni daha çok mutlu etti. Gemlik’te spor adamı olarak birilerin isminin anılması çok önemli..
Budo Gemlik Basketbol takımı hiçbir karşılık beklemeden daha öncede okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize sporun ne kadar önemli olduğunu öğretmeye çalıştı.
Bugün öğrencilerime ve  bize bu imkanı sunan Budo Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut’a ,Yönetimine , Genel Menajer Yahya Gümüş’e , A takım Antrenörü Fatih Elbaş,sporcu kardeşlerime ve bize bu imkanı sağlayan 2-C sınıfına çok teşekkür ederim..

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı

Gemlik’te istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü, 2 kişi yaralandı 2 otomobil de istinat duvarı altında …

1 yorum

  1. Bize bu imkanı sağlayan gemlik gibi küçük bir yerde 450 cocugumuzu kapalı spor salonunda toplayan ve hergun istekle severek gitmelerini sağlayan BUDO GEMLIK BASKETBOL ailesine çok teşekkür ederiz iyiki bu ailenin bir üyesiyiz çocuklarımız yani geleceklerimiz sokaklardan kurtulup spora başladılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir