“Gemlik’in sokaklarını Gemlik’e yakışır hale getireceğiz”
“Gemlik’in sokaklarını Gemlik’e yakışır hale getireceğiz”

“Gemlik’in sokaklarını Gemlik’e yakışır hale getireceğiz”

“Gemlik’in sokaklarını Gemlik’e yakışır hale getireceğiz”

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke taş, tretuvar ve merdiven yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Gemlik’in Kumla, Umurbey, Adliye, Büyük Kumla mahallelerinde parke taş çalışmasına devam eden ekipler, çalışmaların aralık vermeden devam edeceğinin de bilgisini verdi. İlçe genelinde parke taş atağı başlatan ekipler, şu ana kadar 70 bin metrekare parke taş döşeyerek yolları yeni görünümüne kavuşturdu.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise parke taş çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Görev süresi başlamasından yana yaklaşık 70 bin metrekare parke taş döşendiğini belirtti. Gemlik Belediyesinin konuda çalışmalarına aralıksız devam ettiğini de vurgularken, “Gemlik’in birçok mahallesinde parke taş sıkıntısı vardı. Ekiplerimiz sıkıntıları gidermek için aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Tretuvar ve Merdivenlerde yeni görünümüne kavuştu

Gemlik Belediyesi ekiplerinin sadece parke taş değil tretuvar ve ilçe genelinde bulunan merdivenleri de yenilediğini sözlerine ekleyen Başkan Sertaslan, “Eski Ticaret Lisesi merdivenleri ile çukur bahçe bölgesinde tretuvar çalışmalarına da devam ediyoruz. Çalışmalarımız şu anda ilçe geneline yayılmış durumda Gemlik’in sokaklarını Gemlik’e yakışır hale getireceğiz” diye konuştu.

 

(Son Güncelleme: 15 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir