GTSO'nun eğitime desteği tüm hızıyla sürüyor
GTSO'nun eğitime desteği tüm hızıyla sürüyor

GTSO’nun eğitime desteği tüm hızıyla sürüyor

GTSO’nun eğitime desteği tüm hızıyla sürüyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitime yüzde 100 destek politikası kapsamında bir protokole daha imza attı.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ile Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında TÜBİTAK 4007 Gemlik Bilişim Şenliği projesine destek sağlanacak.

Projenin tanıtımın yapılması, açılış, konferans ve fuar faaliyetlerine katılmak, katılımı sağlamak, proje sonuçlarının ve bilinirliğinin sağlanması yaygınlaştırılması noktasında destek sağlanacağı açıklandı.

Protokol kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Proje sorumlusu İsmail Çağlar, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. Ziyarette Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili Semih Aşkın, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım ve Meclis Üyesi Mahmut Solaksubaşı yer aldılar.

Konuya ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Ağdemir; “Odamızın eğitime destek noktasında hassasiyetlerini belirtmek isterim. Bizler eğitime %100 destek politikasını benimsemiş bir kurumuz. Okullarımıza eğitim materyalleri noktasında destek sağlıyor, projelerinde yer alıyor, burs imkanları, giyim yardımları gibi bir çok konuda onların yanında yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz.” dedi.

(Son Güncelleme: 12 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir