TSO’dan Yıldırım Tuz'a  onur plaketi
TSO’dan Yıldırım Tuz'a  onur plaketi

TSO’dan Yıldırım Tuz’a  onur plaketi

TSO’dan Yıldırım Tuz’a  onur plaketi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası en eski üyeleri arasında yer alan, Gemlik’ten doğan içimizden insanların kurduğu Gemlik’teki sanayinin öncülerinden Yıldırım Tuz Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti tarafından ziyaret edildi

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel Sekreter Agah Arda ve Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemici oğlu hazır bulundular.

Başkan Ağdemir, ziyarette yaptığı konuşmada, “Yıldırım Tuz Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1978 yılın dan beri Odamız üyesidir. Gemlik için önemli bir değerdir. İçimizden doğmuş ve Ülke ekonomisine ve Gemlik ekonomisine sayısız katkıları olmuştur. Gemlik tesisinde Ülke tarımımız için dışa bağımlılığı önemli ölçüde azaltacak Nitralı Sıvı Gübre imalatı yapılmaktadır. Kendilerini bu noktada tebrik ediyorum. Üyemize istihdama ve ekonomiye katkılarından dolayı şükranları mı sunarım. Daha uzun yıllar bu başarılarının devamını dilerim. Üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit etme, tanışma ve onların taleplerini almak üzere başlatmış olduğumuz üye ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

Ardından Başkan Ağdemir, 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan Yıldırım Tuz Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne, uzun yılladır Gemlik ekonomisine ve Ülke ekonomisine katkılarından dolayı bir onur plaketi verdi.

Abdullah Yıldırım ise; Yaptıkları işin dede mirası olduğunu belirterek, 1936 yılından bu işle iştigal ettiklerini ve oda üyesi olduklarını söyledi. Yıldırım,”O günden beri sürekli gelişen ve araştıran bir yapı içindeyiz.  Bursa’da bir ARGE birimimiz var. Türk Sanayisi için dışa bağımlılığı azaltacak yeni ürünler üzerinde çalıştıklarını çalışıyoruz. Özbekistan’da ayrıca başka bir yatırım yapmayı planlıyoruz. Aslında bu yatırımı Gemlik’te yapmayı çok arzulardık. Fakat  tesisimizi kuracağımız, arıtma tesisi, enerji, alan gibi teşvikleri sunacak bir Organize Sanayi Bölgesi olmadığından bunu gerçekleştiremedik. Ziyaretinizden dolayı Odamıza teşekkür ederim.” dedi

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir