Aksa, “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi Gemlikli  çocuklarla buluştu
Aksa, “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi Gemlikli  çocuklarla buluştu

Aksa, “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi Gemlikli  çocuklarla buluştu

Aksa, “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi Gemlikli  çocuklarla buluştu

Aksa, “ENERJİMİZ YARINLARA” kurumsal sosyal sorumluluk projesiyle Bursa’da çocuklarla buluştu. Projenin 18. durağında Gemlik’te Engürücük Ortaokulu’nu ziyaret eden Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, 5, 6, 7 ve 8. sınıflara kapsamlı bir eğitim içeriği ile enerjiyi anlattı.

Enerjinin farklı alanlarında faaliyet gösteren Aksa grup şirketlerinin oluşturduğu Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, yılın başında belirlediği 2 bin öğrenciye ulaşma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Çocuklara enerjiyi anlatmak üzere, Türkiye’nin en köklü enerji grubu Kazancı Holding çatısı altında yer alan Aksa grup şirketlerinin Mart 2019’da başlattığı “ENERJİMİZ YARINLARA” kurumsal sosyal sorumluluk projesi Türkiye’yi gezmeye devam ediyor. Aksa ENERJİMİZ YARINLARA ekibi bu kez  Gemlikli  çocuklarla buluştu.

Proje kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilere enerji dünyasını anlatan Aksa Enerji, Aksa Doğalgaz, Aksa Elektrik ve Aksa Jeneratör çalışanlarından oluşan Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi, Gemlik  Engürücük Ortaokulu’nu ziyaret etti.

5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine verilen eğitimlerde, Aksa “ENERJİMİZ YARINLARA” ekibi kendi faaliyet alanlarının yanı sıra enerji kaynakları, enerji üretimi, enerji verimliliği, tasarruflu enerji kullanımı, enerji okuryazarlığı ve temiz enerji kavramı gibi enerji hakkındaki her konuda öğrencilere bilgi verdi. Eğitimlerde doğal gazın kullanım alanlarından jeneratörün çalışma prensibine, enerji kaynaklarından enerji üretimine ve bilinçli elektrik kullanımına kadar birçok önemli konu işlendi. Ayrıca öğrenciler, Aksa markasına özel tasarlanmış ve soruları müfredattaki matematik kazanımlarına göre her sınıf için ayrı ayrı oluşturulan enerji temalı oyun ve etkinliklerle hem eğitici hem de keyifli bir gün geçirdi. Etkinlik sonunda öğrencilere; projeye özel olarak Aksa tarafından hazırlatılan Enerji Ansiklopedisi, çeşitli kırtasiye gereçleri ve sırt çantası hediye edildi.

Kazancı Holding bünyesindeki Aksa Enerji, Aksa Doğalgaz, Aksa Elektrik ve Aksa Jeneratör şirketlerinin Kurumsal İletişim ekipleri, Mart 2019 tarihinden bu yana Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak, ilçe ve köylerdeki ortaokullarda enerji eğitimleri vermeye devam ediyor. Ekip, Bursa’dan sonra Bilecik’i de ziyaret ederek “ENERJİMİZ YARINLARA” projesinde bu yıl için hedeflenen 2 bin öğrenciye ulaşma hedefini gerçekleştirecek.

(Son Güncelleme: 11 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir