TSO’dan BP Petrolleri'ne onur plaketi

TSO’dan BP Petrolleri’ne onur plaketi

TSO’dan BP Petrolleri’ne onur plaketi

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, en eski üyeleri arasında yer alan, Gemlik’teki sanayinin öncülerinden BP Petrolleri A.Ş.’ yi ziyaret etti.

Ziyarette TSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekili Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz, Fatih Buluk Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel Sekreter Agah Arda ve Genel Sekreter Yardımcı sı Emre Gemicioğlu hazır bulundu. Oda heyetini, BP Türkiye Ukrayna Orta Asya Tedarik Zinciri Müdürü Kutsi Dönmez ve İdari İşler Müdürü Özkan Acar karşıladı.

2015 yılından itibaren Gemlik tesisinde akaryakıt depolamasının olmadığı hakkında bilgiler veren Dönmez; BP Türkiye bünyesindeki Castrol’ün tek madeni yağ fabrikası olduğu ve tüm Orta Asya’ya buradan ihracat yapıldığını, dolayısıyla stratejik olarak çok büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Bizler  % 100 yasal uyum felsefesini benimsemiş, iş güvenliği ve çevre duyarlılığına yüksek bilinçle çalışıyoruz. Global anlamda sosyal sorumluluklar kurum kültürümüz için son derece önemlidir. Gemlik içinde halka dokunur farklı projeler araştırıyoruz. Tesislerimiz de modernizasyon devam ediyor. 15- 20 ülkeye ihracat yapıyoruz. İskelemizi sadece kendi işlerimizdeki hammadde tedarikimiz için kullanıyoruz, bu bizim için çok büyük avantaj sağlıyor. Sürdürülebilirlik çevre politikaları bizim için çok önemli, küresel ısınmayı önemsiyoruz” dedi.

Dönmez, Oda Baş kanı Paşa Ağdemir’den Gemlik Limanlarına gelmesi planlanan demir yolu bağlantısı hakkında bilgi aldı.

Başkan Ağdemir, “BP Petrolleri A.Ş 1962 yılından beri Odamız üyesidir. Gemlik için önemli bir değerdir. Ülke ekonomisine ve Gemlik ekonomisine sayısız katkıları olmuştur . Gemlik Şubesinde Motor Yağları, Gres Yağı, Antifiriz, Marin Yağları gibi ürünleri üretmekte gerek iç piyasa gerekse dış piyasaya arz etmektedir. Kendilerine istihdama ve  ekonomiye katkılarından dolayı şükranlarımı sunarım. Daha uzun yıllar bu başarılarının devamını dilerim. Üyelerimizin sorunlarını yerinde tespit etme, tanışma ve onların taleplerini almak üze re başlatmış olduğumuz üye ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek ” dedi.

Ağdemir ardından 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan BP Petrolleri A.Ş.’ ye uzun yıllardır Gemlik ekonomisine ve Ülke ekonomisine katkılarından dolayı onur plaketi verdi.

(Son Güncelleme: 5 Aralık 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir