GTSO 40 yılı aşan üyelerine Onur Plaketi veriyor
GTSO 40 yılı aşan üyelerine Onur Plaketi veriyor

GTSO 40 yılı aşan üyelerine Onur Plaketi veriyor

GTSO 40 yılı aşan üyelerine Onur Plaketi veriyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, 40 yılı aşkın süredir üye olan firma ziyaretlerine devam ediyor.

GTSO’nın eski yönetim kurulu Başkan vekili Esat Coşkun’u iş yerinde ziyaret eden Oda Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı, Coşkun’u onur Plaketi ile ödüllendirdi. 122 yıllık  geçmişe sahip olan Gemlik Ticaret ve Banayi Odası’nda daha önce aktif görevlerde bulunan, Yönetim Kurulu Başkan vekilliği de yapmış   olan, GTSO’nun ilçemizin ve ticaretin gelişmesinde önemli rol oynamış olan Esat Coşkun, işadamı ve yönetici olarak tecrübelerini yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı.

Coşkun’u ziyaret

GTSO yönetim kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Semih Aşkın, Yönetim kurulu üyesi Fatih Buluk, Genel Sekreter Ağah Arda ve Genel Sekreter yardım cısı Emre Gemicioğlu katıldı.

Esat Coşkun Oda yöneticilerinin kendisini ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini belirtirken, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir ziyarette yaptığı konuşmada, “sevgili Esat abimiz hem ilçemiz hem de odamız için büyük bir şanstır.” dedi.

Kendisinin tecrübelerinden her fırsatta faydalandıklarını belirten Ağdemir ve Yönetim Kurulu üyeleri kendilerine ticaret hayatında başarılar dilediler. Paşa Ağdemir Esat Coşkun’a odalarına yaptıkları hizmetler ve 40 yılı aşkın üyeliği nedeniyle “onur plaketi”  verdi.

(Son Güncelleme: 25 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir