Gemlik Belediyesi öğretmenleri unutmadı
 Gemlik Belediyesi öğretmenleri unutmadı

 Gemlik Belediyesi öğretmenleri unutmadı

 Gemlik Belediyesi öğretmenleri unutmadı

Gemlik Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle özel bir video yayınladı.

Gemlik Belediyesi, son dönemde önemli günlerde yayınladığı videolara bir yenisini ekledi. Son olarak 10 Kasım’da Atatürk hakkında duygusal bir video yayınlayan Gemlik Belediyesi, 24 Kasım’da da öğretmenleri unutmadı.

Gemlik Belediyesi daire müdürleri ve çalışanlarının yer aldığı videoda çeşitli mesleklere dikkat çekildi. Videoda başarılı ve üretken tüm bireyleri yetiştirenlerin öğretmenler olduğu vurgulanarak öğretmenliğin tüm mesleklerin üzerinde bir emek ve özveri gerektirdiği kaydedildi.

Başkan Sertaslan: “Hepimizin üzerinde emeğiniz çok büyük”

Öte yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere seslenen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “bu gün bulunduğum makamda isem öğretmenlerimin hakkı çok. Hayatımızda yaşadığımız iyi olan ne varsa sizlerin katkılarıyla” diyerek “hastalandığımızda şifa için gittiğimiz doktorun da, evlerimizi inşa eden mimar ve mühendislerin de, zorda kaldığımızda sığındığımız emniyet mensuplarımızın da, vatanımız için canını ortaya koyan askerlerimizin de yetişmesine katkınız var. Bu açıdan tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 24 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir