Kaymakam Yaşar Dönmez’den İyi Parti’ye Ziyaret
Kaymakam Yaşar Dönmez’den İyi Parti’ye Ziyaret

Kaymakam Yaşar Dönmez’den İyi Parti’ye Ziyaret

Kaymakam Yaşar Dönmez’den İyi Parti’ye Ziyaret

Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez, İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatına ziyarette bulundular. İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Dönmez’in ziyaretinde  Partinin Gemlik Belediye Meclis Üyeleri de hazır bulundular.

Siyasi partilerin demokrasinin olmazsa olmaz bir ögesi olduğu vurgulanan görüşmenin gündemi, Gemlik’in hayati meselelerinden olan çevre ve hava kirliliği konularında yoğunlaştı. Gemlik’in yeşil alanlarının muhafazasının elzem olduğu, bu konuda herkesin üstüne düşen vazifeyi yapmasının zorunluluğuna değinildi. Görüşmede söz alan Yavuz, “imar meseleleri ve yakın zaman önce ilçemizde kurulu olan bir sanayi teşekkülüne, bir “kararname” ile verilen “genişletilmiş özel endüstri sahası izninin” içeriğinin ne olduğunun açıklığa kavuşturulup, Gemlik Halkına açıklayıcı bir bilgi verilmelidir” dedi.

Kaymakam Dönmez’e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yavuz, devletin alacağı her karara İYİ Parti olarak destek verceklerini de sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: 21 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir