Fındıcak’ta büyük temizlik
Fındıcak’ta büyük temizlik

Fındıcak’ta büyük temizlik

Fındıcak’ta büyük temizlik

Gemlik Belediyesi ekipleri en uzak mahallede çalışmalara devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün koordine ettiği ekipler, ilçe merkezine en uzak mahalle olan Fındıcak’ta kapsamlı çalışmalar gerçekleştirdi. Gemlik’e yaklaşık 45 dakika mesafede ve 30 kilometre uzaklıkta bulunan Fındıcak’ta temizlik, yıkama ve ot biçme çalışmaları tamamlandı.

Ekipler Fındıcak’ta yollardaki taş ve kaldırımları düzenlerken kuruyan yaprak ve diğer bitki kalıntılarını da topladı. Görüntü kirliliği yaratan moloz ve diğer kalıntıları iş makineleri aracılığıyla toplayan ekipler köyde yer alan Atatürk büstüne de bakım yaparak mahalleye yakışan bir görünüme kavuşturdu. Öte yandan ekipler uzayan otları da biçerek yol kenarlarında düzenleme gerçekleştirdi.

Başkan Sertaslan: “Hizmette mesafe olmaz”

Kış aylarından önce köylerdeki çalışmalarının neredeyse tamamlandığını söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, bahar aylarından beri Fındıcak’tan başlayarak tüm köylerde temizlik, yol, parke, bordür, tretuvar çalışmaları ile köy meydanlarında ağaçlandırma, yeşillendirme, zeytinlik yollarında da düzenlemeler yapıldığını belirtti. “Köylerdeki hemşerilerimiz bu kışı çok daha rahat getirecek, tozla toprakla, çamura uğraşmayacaklar” diyen Başkan Sertaslan, “iş makinelerimizi çalıştırmaya Fındıcak’tan başlamıştık. Burada başlayan yol ve diğer bakım çalışmaları köylerimizde sırayla devam ederek büyük ölçüde tamamlandı. Öte yandan ilçe merkezinde düzenli olarak gerçekleşen süpürme, yıkama, ot biçimi gibi çalışmalarımız da yine tüm köylerimizde devam ediyor. İlçe merkezimize en uzak köy olan Fındıkcak’ta, hizmetin mesafesi olmaz diyen ekiplerimiz gereken temizlik çalışmalarını da yaptılar. Gemlik Belediyesi, düzenli olarak tüm köy ve mahallelerimize hizmet götürmeye devam edecek” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 21 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir