Saadet Partisi’nde MAGDER Eğitimi
Saadet Partisi’nde MAGDER Eğitimi

Saadet Partisi’nde MAGDER Eğitimi

Saadet Partisi’nde MAGDER Eğitimi

MAGDER, Saadet Partisi üyelerine başta deprem olmak üzere doğal afetler konusunda eğitim verdi. MAGDER Bursa İl Başkanı Yusuf Yumru ve eğitimci Mesut Çaybaşı hocanın katılımı ile gerçekleşen eğitim ilgiyle izlendi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Öncelikle Yusuf Yumru ve Mesut Çaybaşı hocamıza bizi kırmayarak gelmelerinden ve de verdikleri bilgilerden ötürü teşekkür ederiz’ diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi.

‘Deprem, sadece ilçemizin değil ülkemizin de gündeminde olan önemli bir konu. İlçemizdeki binaların büyük bir çoğunluğu eski olmakla birlikte yaşadığımız depremler neticesinde hayli yıpranmış durumda. Saadet Partisi olarak olası bir depremde can kaybının en aza indirilmesi adına nelerin yapılması gerektiğini defalarca söyledik. Yapılması gerekenler içerisinde en başta ada bazında kentsel dönüşümün hayata geçirilmesinin önemini dile getirdik. Gerek 31 mart seçimlerinden önce gerek seçimlerden sonra her zaman ve her mekanda bu konuyu dile getirdik. Seçim çalışmalarımızda da dönüşümün nasıl olması gerektiğini, ada bazında kentsel dönüşümün nasıl olacağını uygulamalı olarak anlattık.’ şeklinde konuşan Yıldız daha sonra şunları söyledi.

ZAMAN HIZLA YAKLAŞIYOR

‘Başta Belediye Başkanımız Sayın M. Uğur Sertaslan olmak üzere her bir kurum gerekli önlemleri almakla işe başlamalıdır. Olası bir Gemlik merkezli depremde yapılması gerekenler nelerdir? Depreme ne kadar hazırlıklıyız? Gerekli araç ve teçhizatımız var mı? Yollarının çökmesi neticesinde nereden, nasıl ve ne kadar yardım alabiliriz? Bu ve buna benzer soruların cevabını şimdiden verebilecek durumda olmalıyız; çünkü kaybedecek boşa geçirecek zamanımız yok.’ diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 15 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir