Katil Zanlısı Gemlik'te Yakalandı
Katil Zanlısı Gemlik'te Yakalandı

Katil Zanlısı Gemlik’te Yakalandı

Katil Zanlısı Gemlik’te Yakalandı

Yenişehir’de eski muhtarı öldürdüğü öne sürülen zanlı Gemlik Fındıcak köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri,  10 Kasım 2019 tarihinde saat 14:00 sıralarında Yenişehir ilçesi  Burcun Mahallesinde aralarında daha önceden kişisel husumet bulunan N.Y. ve F. V.  isimli şahısların  köy meydanında tartışmaları sonrasında N. Y. isimli şahısın F. V. isimli şahsı tabancayla ateş  etmek suretiyle yaralayarak olay yerinden kaçması üzerine soruşturma başlattı.

Yaralanan Yenişehir Burcun köyü eski muhtarı N.Y.’nin  kaldırıldığı hastanede  kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Olayın meydana geldiği andan itibaren harekete geçen ekipler tarafından bölge ablukaya aldı  ve yol kontrol uygulanmaları ile şüphelinin tüm kaçış istikametleri tıkandı.  Orhangazi, Gemlik, Yenişehir ve İznik ara bölgesindeki geniş ormanlık alan iki gün süre ile kontrol altında tutularak dronelar ve özel oluşturulan ekip personeli tarafından arama tarama faaliyeti ile didik didik arandı.

Olayın şüphelisi N.Y. nin oluşturulan özel ekip tarafından bulunabileceği bir çok adreste eş zamanlı nokta arama faaliyeti icra edildi.  Şüphelinin olay sonrası kaçtığı araç tespit edilerek teknik ve fiziki takibe başlanıldı.  Bursa’dan çıkamayan  zanlı kaçacak yer bulamayınca  Gemlik ilçesi  Fındıcak Mahallesi Bölgesinde 12 Kasım 2019 tarihinde gece saatlerinde gizlendiği ormanlık alanda olayda kullandığı tabanca ile birlikte kaçtığı aracı da arazide kamufle etmiş şekilde kıskıvrak  yakalandı.  Savcılıktan alınan talimatla şahıs gözaltına alınarak,  çıkarıldığı  mahkemece tutuklanarak ceza evine sevk edildi.

Cinayetle alakalı soruşturma sürdürülüyor.

(Son Güncelleme: 13 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir