TSO’da İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitimi tamamlandı
TSO’da İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitimi tamamlandı

TSO’da İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitimi tamamlandı

TSO’da İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitimi tamamlandı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Akademi kapsamında düzenlediği eğitim ABİGEM’in deneyimli eğitmenlerinden Murat Ünver’in sunumu ile İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitimi yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan eğitim süresince; İş Geliştirme kavramı, işletmenin strateji ve hedefleri doğrultusunda yeni iş fırsatlarını belirlemek, uygun hazırlıkları gerçekleştirerek katma değer yaratıcı yeni girişim ve projeleri planlamak ve uygulamayı içerdiği belirtildi.

İş Geliştirme ve İnovasyon Eğitiminin amacının ürün ve hizmet satışında görev alan her düzeydeki satıcının en temel endişelerinden biri olan yeni müşteri bulma, yeni iş yaratma konusundaki sorulara etkin cevaplar bulma ve bu konuda yapılması gerekenleri aktararak performansı sürekli satış hedefleriyle paralel ya da üstünde tutabilme becerisini aktarmak olduğu bildirildi.

Eğitim sonunda katılımcılar iş geliştirme ile ilgili en gerekli bilgileri edinecek. Program içeriğinde, İş Fırsatları, Yeni İş Fikirleri geliştirmek, İş Planları ve İş Analizi Yapmak, Profesyonel İş Planı Şablonu, Yeni İş Fikirlerinin Araştırılması, Değerlendirilmesi,  Yeni İş Fikirleri ve İşletme Stratejisinin Geliştirilmesi (beyin fırtınası, osborn tekniği) Yeni İş Fikri İş Planlarının Oluşturulması,  Yeni İş Fikri Pazar araştırması, Yeni İş Fikri Finansmanının Araştırılması, Yeni İş Fikri Organizasyonun Oluşturulması ve Operasyon Süreci, Kurumsal İmaj Yönetimi, Marka Yönetimi, Firma ve Sektör Analizlerinin Yapılması (swot analizi) Rekabet ve Müşteri Analizlerinin Yapılması, Finansal Plan ve Pazarlama Planı Oluşturulması gibi konular işlendi.

(Son Güncelleme: 12 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir