Hakem Böyle İstedi; Emekspor 2- Gemlikspor 1
Hakem Böyle İstedi; Emekspor 2- Gemlikspor 1

Hakem Böyle İstedi; Emekspor 2- Gemlikspor 1

Hakem Böyle İstedi; Emekspor 2- Gemlikspor 1

Bursa Süper Amatör Kümede oynanan Emekspor – Gemlikspor müsabakasına hakem kararları ve maç sonu olaylar damgasını vurdu. Müsabakada 3 kırmızı kart, çok sayıda da sarı kart çıkarken, bariz offside olan pozisyon sonrasında yan hakemin ”gözümden kaçtı” sözü, tepkilere neden oldu.

Bursa Süper Amatör Küme C. Grubu’nda oynanan Emekspor-Gemlikspor müsabakası süper lig karşılaşmalarını aratmadı. 7 Sarı kart 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı Emekspor 2-1 net bir skorla kazandı.

Emekspor’un cezası nedeniyle Panayır Stadyumunda oynanan müsabakanın ilk yarısı 0-0 berabere gitti. İkinci yarıda Gemlikspor’un değişiklikleri sonrasında, Emekspor penaltıdan ilk golü buldu. Müsabanın büyük bölümünde sert müdahaleleri ile tepkilere neden olan Emekspor takımı, 70.dakikada 10 kişi kaldı.

Müsabakanın 80.dakikasında, Esat’ın pasıyla Tansel’in ayağından bulduğu golle skoru eşitleyen Gemlik ekibi, ataklarını artırdı. Offside itirazlarının olduğu pozisyonda, rakibine müdahale eden Murat Bayram, son adam olmasından dolayı doğrudan kırmızı kart ile cezalandırıldı. 90+1’de ise kendisine yapılan faule itiraz eden Tarık ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Hemen ardından ise Emekspor ikinci golünü buldu.  Gemlikspor aldığı mağlubiyet sonrasında 4 puanda kaldı.

MAÇ SONU TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Saha içinde yaşananlar ve Emekspor taraftarlarının tepkisi sonrasında, Gemlikspor taraftarları ile Emekspor taraftarları arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Emekspor yöneticisi olduğu iddia edilen bir şahsın Gemlikli taraftara sandalye ile vurmaya kalkması tarafları gerdi. Polisin müdahale sonrasında taraflar ayrılırken, Gemlikspor cephesi hakem hataları ve taraftar tutumlarından dolayı şikayetlerini dile getirdi.

(Son Güncelleme: 11 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

  GTSO Başkanı Hamaoğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu

  GTSO Başkanı Hamaloğlu Bursa’yı Büyütenler” dergisine konuştu Gemlik Ticaret ve Sanayi odası yönetim kurulu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir