Yıldız; Üretici Meclise Taşındı.
Yıldız; Üretici Meclise Taşındı.

Yıldız; Üretici Meclise Taşındı.

Yıldız; Üretici Meclise Taşındı.

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız Umurbey mahallesinde gerçekleştirilen ‘Söz Çiftçide’ programında üreticinin sorunları dinlenerek hazırlanan raporun TBMM’ne taşındığını ifade etti. Bu Pazar günü Ankara’da yapılan kongrede Saadet Partisi milletvekilleri ile görüştüğünü ifade eden Yıldız konu ile alakalı olarak şunları söyledi.
‘Üreticimize verdiğimiz sözümüzü tutmaya, üretimden ve üretenden yana olduğumuz için aldığımız kararların arkasında durmaya devam ediyoruz. Saadet Partisi Milletvekillerimiz Sayın Cihangir İslam ve Sayın Abdulkadir Karaduman beyefendilere hazırladığımız raporları elden sunduk ve konuyu en kısa zamanda meclis gündemlerine taşıyacakları sözünü aldık. Bilindiği üzere, konunun diğer muhatapları olan kişi ve kurumlara ise raporları posta yolu ile ulaştırdık. Çok değerli üreticimiz bilmelidir ki, Saadet Partisi her zaman haklının ve mazlumun yanındadır.’ şeklinde konuşan Yıldız posta ile yapılan gönderiler ile alakalı olarak da şunları söyledi.
‘Söz konusu raporları milletvekillerimizin yanısıra; TC. Ticaret Bakanlığı’na, TC. Tarım ve Orman Bakanlığı’na, Tarım Komisyonunda görevli milletvekilleri Sayın Zafer Işık ile Sayın Orhan Sarıbal’a, Marmarabirlik Zeytin Tarım ve Satış Koop. Birliğine de posta yolu ile gönderdik. Sonuç itibariyle Saadet Partisi olarak üzerimize düşen görevi yaptık bundan sonra söz ilgili mercilerindir; lakin biz bu mercilerin tutum ve davranışlarını yakından takip etmeye devam edeceğimizi belirtir yeni hasat sezonunun üreticimize tekrar hayırlı olmasını dilerim.’ diyerek sözlerini sonlandırdı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç

23 Nisan Etkinliklerine Coşkulu Başlangıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir