Gemlik'te Liman Sahasında Denize Uçan Araçta Can Verdi
Gemlik'te Liman Sahasında Denize Uçan Araçta Can Verdi

Gemlik’te Liman Sahasında Denize Uçan Araçta Can Verdi

Gemlik’te Liman Sahasında Denize Uçan Araçta Can Verdi

Gemlik’te özel bir liman sahasında meydana gelen olayda denize uçan araçta bulunan bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre Gemlik’te özel bir liman sahasında gece geç saatlerde meydana gelen olayda, liman sahası içerisinde Plotaj için servis hizmeti yürüten otomobil bilinmeyen bir nedenle deniz düştü.

Düşme sonrası otomobilde bulunan Emrah A. isimli işçi yüzerek denizden yaralı olarak çıkarken, araçta bulunan Halil Durmuş çıkamadı. Durmuş için kurtarma çalışmaları başlatılırken, 112 acil, itfaiye, polis, sahil güvenlik ve Mudanya deniz polisine haber verildi. Durmuş’un cenazesi liman sahasında bulunan plotaj ekibinin dalgıçları tarafından denizden çıkartıldı.

Olayla alakalı soruşturma başlatılırken, savcı incelemesinin ardından Durmuş’un cenazesi önce Gemlik Devlet hastanesine ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

(Son Güncelleme: 1 Kasım 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir