GTSO Meclisi’nde Antalya Fuarı masaya yatırıldı
GTSO Meclisi’nde Antalya Fuarı masaya yatırıldı

GTSO Meclisi’nde Antalya Fuarı masaya yatırıldı

GTSO Meclisi’nde Antalya Fuarı masaya yatırıldı

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı meclis toplantısında, Eylül ayı hesapları onaylanırken, Antalya da açılan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın değerlendirmesi yapıldı.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Yıldırım başkanlığında toplanan Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde Eylül ayı gelir ve gider bütçesi okundu.

Eylül ayı sonu Odanın gelirlerinin 1 milyon 685 bin 435 lira olduğu, Giderlerin ise 1 milyon 401 bin 159 lira olduğu belirtilerek fasıllar arasındaki önemli gelir ve giderler okundu.

Eylül ayı gelir gider bütçesinin oybirliği ile kabulünden sonra GTSO Bilgi İşlem Sorumlusu Ayhan Yıldız, Antalya da TOBB tarafından düzenlenen Yöresel Ürünler Gıda Fuarı konusunda  görsellerle bilgi verdi.

Solaksubaşı “Antalya’ya yaradı”

YÖREX -Antalya Yöresel Ürünler Fuarını değerlen diren meclis üyeleri görüşlerini dile getirdiler. Fuara katılan Mahmut Solaksubaşı fuarların iş dünyası için faydalı etkinlikler olduğuna dikkat çekerken, Antalya fuarının Gemlik zeytininin tanıtımında yarar sağlamadığını belirtti.

Solaksubaşı şöyle konuştu: “Bu fuar camianın birbirini tanımasına, dostlukların kurulmasına yaradı. Zeytin ticareti için faydalı olduğu kanısında değilim. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası fuarda yoktu. Yerimiz çok küçüktü bütün Bursa katılımcıları burada ürünlerini sergilediler. Gemlik’ten bir tek tip sofralık siyah zeytinimizi tanıttık. Gelecek yıl Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Borsası ile birlikte ayrı stand açıp Gemlik’in her türlü ürünlerinin tanıtılmasıdır. Bu fuarda bir tek kazanan Antalya olmuştur. Fuar masraflarını BEBKA karşıladı. Gemlik’in ürünlerinin daha iyi tanınması için şimdiden çalışmalar başlatmalıyız.” dedi.

Meclis üyesi Nurettin Hocaoğlu da Gemlik zeytinini Türkiye’nin bildiğini, yurt içi fuarlar yanında yurt dışı fuarlara katılmanın daha doğru olacağını, daha çok ürünün tanıtılma sının gerektiğini söyledi.

Mecliste daha sonra 6 Kasım günü Meclis üyelerinin Prag ve Berlin’e yapacağı gezi konusunda Meclis üyesi Mehmet Akın bilgi verdi. Meclis Başkanı Hasan Yıldırım GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir‘in boyun fıtığı ameliyatı geçirdiği için, meclis adına kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir