Gemlik Alışveriş Şenliği Başladı
Gemlik Alışveriş Şenliği Başladı

Gemlik Alışveriş Şenliği Başladı

Gemlik Alışveriş Şenliği Başladı

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odasının destek verdiği Alışveriş Şenliği, Gemlik Kapalı Pazar Yerinde başladı.

Alışveriş Şenliğinin ilk gününde, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da, pazar yerini ziyaret ederek esnafı dinledi. Sertaslan’a, Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki ve yönetimi de eşlik etti.

Üç bloktan oluşan pazar yerinin tamamı şenlik kapsamında dolarken, giyimden gıdaya, süs ve taşınmaz eşyalara kadar pek çok ürünün tüketiciye ulaşacağı pazar yerinde, 140 tezgah yer alıyor. Ürün çeşitliliği bakımından da, farklılık yaratması beklenen alışveriş şenliğinde, 1 Kasım sonuna kadar ciddi bir alışveriş rakamına ulaşılması bekleniyor.

Alışveriş Şenliği ile alakalı bilgi veren Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki; ”Gemlik  Belediyesi tarafından düzenlenen ve bizimde destek verdiğimiz önemli bir organizasyon. Esnafımız, vatandaşla pazar dışında da buluşma şansı buluyor. Bu da önemli değer sağlıyor. Geçtiğimiz etkinlikten sonra gelen talepleri değerlendiren  Gemlik Belediyesi bu yıl yeni bir organizasyon yaptı. Bizim odamıza üye esnafımızın  desteği ile güzel bir çalışmaya imza atıldı.  Destek verenlere teşekkür ederiz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir