Gemlik Belediyesi’nden 29 Ekim hediyesi
Gemlik Belediyesi’nden 29 Ekim hediyesi

Gemlik Belediyesi’nden 29 Ekim hediyesi

Gemlik Belediyesi’nden 29 Ekim hediyesi

Gemlik Belediyesi Cumhuriyet Bayramı öncesinde binlerce bayrak dağıtıyor.

Gemlik Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırlattığı binlerce Atatürklü Türk Bayrağı’nı esnaf ve vatandaşlara dağıtmaya başladı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Perşembe günü başlayan bayrak dağıtımına katılarak Gemliklileri Salı günü gerçekleşecek etkinliklere davet etti.

Gemliklilere sorulmuştu

Gemlik Belediyesi’nin özel olarak hazırlattığı bayraklarda Türk Bayrağı önünde Atatürk görseli bulunuyor. Bayrakta ayrıca “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” yazıyor. Gemlik Belediyesi, dağıtılacak bayraklarda yer verilecek sloganı sosyal medya üzerinden ankete açmış ve Gemliklilere sormuştu. Halka doğrudan sorularak karar verilen işlerden bir yenisi olan bu tasarımda oy kullananların tercihi olarak “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” yazısının kullanılmasına karar verilmişti.

“Başkan Sertaslan: “Bütün bayramlarımızı ağız tadıyla kutluyoruz”

Cumhuriyet Bayramı’na tüm Gemliklileri davet eden Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde milli ve dini bütün bayramlarımızı ağız tadıyla, coşkuyla hep birlikte kutlayacağımıza söz vermiştik. Ramazan Ayı’nda, 19 Mayıs’ta, 23 Nisan’da, Ramazan ve Kurban bayramlarımızda, Zeytin Festivali’mizde, Gemlik’in Kurtuluşu’nda hep böyle oldu. Şimdi ülkemiz için en önemli günlerden biri olan 29 Ekim’e hazırlanıyoruz. Bayram günü saat 10.00’da başlayacak resmi kutlamalar saat 19.23’te Atatürk Stadı önünden İskele (Demokrasi) Meydanı’na kadar yürüyüşle devam edecek. Burada önce Gemlikli sanatçı Anıl Can, ardından Koray Avcı konserleri ile bayram coşkusunu zirveye taşıyacağız. Tüm hemşerilerimizi, Gemlik’ten ve başka ilçelerden tüm yurttaşlarımızı bayram programlarımıza bekliyoruz.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir