Alışveriş Şenliği başlıyor
Alışveriş Şenliği başlıyor

Alışveriş Şenliği başlıyor

Alışveriş Şenliği başlıyor

Esnaf Alışveriş Şenliği 30 Ekim’de başlıyor.

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen, ilçemizde beyaz eşya, mobilya, züccaciye, tuhafiye, gıda, giysi ve aksesuar gibi pek çok alanda hizmet veren esnafın katılacağı, kaliteli ve uygun fiyatlı binlerce ürünün Gemlikliler ile buluşacağı Esnaf Alışveriş Şenliği 30, 31 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Şenlik, Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek.

Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi’nden yapılan açıklamada bu yıl ikinci kez düzenlenen Alışveriş Şenliği’nde esnafa hareketlilik getirmenin amaçlandığı belirtilirken ilçe ekonomisine büyük katkı sağlanacağı ifade edildi. Çeşitli alanlarda binlerce farklı ürünün uygun fiyatla Gemliklilere sunulacağı belirtilirken geçen yıl düzenlenen şenliğin hem vatandaş hem de esnaf açısından memnun edici olduğu, şenliğin her yıl düzenlenmesinin planlandığı, şenlikte yer almak isteyen esnafın Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na başvurabileceği kaydedildi.

(Son Güncelleme: 24 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir