Beki; Gemlik Esnafı'nı belediyenin düzenlediği Alışveriş Şenliği'ne katılmaya davet etti
Beki; Gemlik Esnafı'nı belediyenin düzenlediği Alışveriş Şenliği'ne katılmaya davet etti

Beki; Gemlik Esnafı’nı belediyenin düzenlediği Alışveriş Şenliği’ne katılmaya davet etti

   Beki; Gemlik Esnafı’nı belediyenin düzenlediği Alışveriş Şenliği’ne katılmaya davet etti

Geçtiğimiz yıl Gemlik Esnaf Fuarı olarak start verilen esnaf organizasyonu bu yıl Gemlik Belediyesi’nin öncülüğü ve organizasyonu ile Gemlik Alışveriş Şenliği adı altında düzenleniyor.

Gemlik Esnafı’na destek olmak, ticari hayatı canlandırmak ve Gemlik Halkı’nın kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşmasını sağlamak adına düzenlenen organizasyon, yine Gemlik Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Mobilyadan tekstile, züccaciyeden hediyelik ürünlere, gıda maddelerinden yöresel ürünlere kadar tüm sektörlerde faaliyet gösteren esnafın Gemlik Belediyesi tarafından şenliğe davet edildiğini hatırlatan Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Esnafı’nı organizasyona katılmaya davet etti.

Gemlik Belediyesi’ne organizasyonları için oda ve Gemlik Esnafı olarak teşekkür ettiklerini ifade eden İsmail Beki, organizasyonda kazananın Gemlik Halkı ve Esnafı olacağının altını çizdi. Beki; bu yıl 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde düzenlenecek organizasyonun önümüzdeki yıllarda geleneksel hale gelmesini de ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

(Son Güncelleme: 22 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir