Kent Konseyi’nden cezaevindeki çocuklara yardım eli
Kent Konseyi’nden cezaevindeki çocuklara yardım eli

Kent Konseyi’nden cezaevindeki çocuklara yardım eli

Kent Konseyi’nden cezaevindeki çocuklara yardım eli

Gemlik Kent Konseyi, anneleri ile cezaevinde büyüyen çocuklara yardım kampanyası düzenledi.

Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen etkinlikte kadın hükümlülerin 0 – 6 yaş arasındaki kız ve erkek çocukları için hediye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri toplama seferberliği gerçekleşti. Hisar Anadolu Lisesi öğrencilerinin büyük destek verdiği kampanyada kitaptan oyuncağa, giysiden farklı ihtiyaç malzemelerine kadar yüzlerce ürün temin edildi. Öğrenciler topladıkları ürünleri Kent Konseyi’ne teslim ettiler.

Okul beden eğitimi öğretmeni ve Kent Konseyi Spor Meclisi Başkanı Tuğan Büyükbaşaran ihtiyaç malzemelerinin toplanmasında öğrencileri organize etti. Gemlik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mürüvvet Günay da, Hisar Anadolu Lisesi Müdürü Satılmış Kocabaş’a etkinliğe desteğinden dolayı teşekkür etti.

“Çocuklarımızı sevindirebilirsek edebilirsek ne mutlu”

Öğrencileri duyarlılıklarından dolayı kutlayan Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Kent Konseyi’nin çevre ve topluma duyarlı etkinlikler gerçekleştirdiğini söyledi. Çetinkaya şöyle konuştu: “Son günlerde oldukça verimli faaliyetler gerçekleştirdik. Önce gençlerimiz ile birlikte yaklaşık 100 adet fidanı toprakla buluşturarak ilçemizin yeşillenmesine katkı sağladık. Ayrıca Hisar Anadolu Lisesi’nde başladığımız bu destek seferberliği ile cezaevlerinde annelerinin yanında kalan çocuklarımıza pek çok hediye ve yardım sağlıyoruz. Annelerin, çocukların yüzünde bir tebessüm oluşturabilirsek, miniklerin biraz olsun sevindirebilirsek ne mutlu bize. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu anlamlı etkinliğe büyük destek oldular. Kendilerine teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde ilçemiz ve hemşerilerimiz için faydalı faaliyetler düzenlemeye devam edeceğiz.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir