Gençlik Meclisi 70 Fidan Dikti

Gençlik Meclisi 70 Fidan Dikti

Gemlik Kent Konseyi Gençlik Meclisi, ilçede bulunan gençlik toplulukları ile birlikte, Gemlik Ata Mahallesinde 70 adet fidan dikti.
Gemlik Kent Konseyi Gençlim Meclisi tarafından organize edilen, Gemlik’te bulunan gençlik topluluklarının ve Uludağ Üniversitesinde bulunan gençlik topluluklarının bir araya geldiği programda, Gemlik Ata Mahallesinde 70 adet fidan dikildi. Programa, Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Cemal Sait Kardaş’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Ata Mahallesi Muhtarı Mualla Çiğdem, Gencali Muhtarı Mürüvvet Günay, STK ve dernek temsilcileri de katıldı.
Program sonunda açıklama yapan Gençlik Meclisi Başkanı Cemal Sait Kardaş; ”Kent Konseyi olarak, Gemlik’te bulunan farklı görüşleri birleştirerek önemli bir zenginlik oluşturduk. Gençlik Meclisimizde de, aynı yolu izledik ve güzel sonuçlar aldık. Bundan sonraki adımda da, ilçemizin gençlerini etkinliklerimizi ve çalışmalarımıza dahil etmek, fikirlerinden ve enerjilerinden ilçemizin geleceği adına yararlanmak istiyoruz. Fidan dikme programımız, bu adımda başlangıç niteliğinde. Bizlere destek verenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: 20 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir