GTSO'da üye ziyaretleri devam ediyor
GTSO'da üye ziyaretleri devam ediyor

GTSO’da üye ziyaretleri devam ediyor

GTSO’da üye ziyaretleri devam ediyor

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı üyelerin ziyaretleri devam ediyor.

GTSO’na bağlı üyelerin sorunlarını yerinde belirlemek, dilek ve şikayetleri gibi konuların görüşülmesi ve kayıt altına alınarak gerekli önlem ve iyileştirmelerin yapılması adına başlatılan üye ziyaretleri sürdürülüyor.

Bu kapsamda, GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri Semih Aşkın, Yönetim

Kurulu Üyeleri Fatih Buluk, Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz,  Hasan Hamaloğlu, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Genel Sekreter Agah Arda, Genel Sekreter Yardımcısı Emre Gemicioğlu nun katılımı ile bir dizi ziyaret daha gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Oda üyelerinden Halidun Hızal, Alkan Zeytincilik Ltd. Şti.Nurettin Bozan, Finansbank Gemlik Şube Müdürü Ahmet Çelik ziyaret edildi.

Hizmet Onur Plaketi Verildi

Ziyaret sırasında GTSO da üyeliği 40 yılı aşan Halidun Hızal ve Nurettin Bozan’a Oda Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir tarafından “Hizmet Onur Plaketi” verildi. Oda Başkanı Paşa Ağdemir, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, “Üye ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecektir. Üyelerimizin sorunlarını, dilek ve şikayetlerini yerinde dinlemeye devam edeceğiz. Odamız üyeliği 40 yılı aşan üyelerimize de ayrıca Başta Gemlik olmak üzere Ülke ekonomimize sundukları katkılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Bundan sonraki ticari hayatlarında da aynı başarıların devamını dilerim” dedi.

(Son Güncelleme: 15 Ekim 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir