Yıldız; Dünya Sadece Bize Ait Değil
Yıldız; Dünya Sadece Bize Ait Değil

Yıldız; Dünya Sadece Bize Ait Değil

Yıldız; Dünya Sadece Bize Ait Değil

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, Hayvanları Koruma Günü’ne istinaden basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız yaptığı açıklamada görüşlerini şu sözlerle dile getirdi.

“Nasıl ki yaşadığımız çevre, toprak, su bir emanetse, onlar da bize Allah’ın emanetidir. O emanete sadakat göstermek bizim sorumluluğumuzdur. Eğer ihanet edersek Allah korusun cenabı hakkın huzuruna onların hakkını yüklenmiş bir şekilde gideriz.” Şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

‘Hazreti Muhammed’in bu konudaki bazı hadislerini hatırlatmak isterim; Allah Resulü bineğine zulmeden bir sahabeyi görünce, ‘Onlar da bir can taşıyor. Neden onlara bu şekilde muamele ediyorsunuz’ diyerek uyarıda bulunmuştur. Yine elinde keskin bir bıçakla bir koyunu kesmek için hazırlık yaparak bıçağını bileyen sahabeye ‘sen bu hayvanı defalarca mı öldürmek istiyorsun. Neden bıçağı gözünün önünde biliyorsun’ diyerek sahabe efendimizi uyarmıştır. Dolayısıyla bütün bu uyarıların üzerinden biz bir hakikati öğreniyoruz. Onlar da bir can taşıyorsa, onların da kendilerine özgü bir halleri varsa, fıtratları neyi gerektiriyorsa o fıtratları çerçevesinde hayatlarını devam ettirmek bizim sorumluluğumuz.’ Diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir