Gemlik Ak Parti'den Başkan Aktaş'a Ziyaret
Gemlik Ak Parti'den Başkan Aktaş'a Ziyaret

Gemlik Ak Parti’den Başkan Aktaş’a Ziyaret

Gemlik Ak Parti’den Başkan Aktaş’a Ziyaret

Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Başkanı Şamil Yiğit, İlçe Yöneticileri ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı ziyarette, Gemlik ile alakalı bilgiler ve teşkilatın çalışmaları Başkan Aktaş’a aktarıldı. Gemlik’te olumlu işlerde destek olduklarını ifade ederken, vatandaşların taleplerini de dinlediklerini dile getirdi. Bursa Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar Gemlik’e yaptığı katkıların önemli olduğunu da ifade eden Yiğit, ”Gemlik’in sorunlu bir altyapısı vardı. Büyükşehir Belediyesinin dahil olması sonrasında, bu anlamda önemli mesafe kaydedildi ve Gemlik’in altyapısı tamamlanma noktasına geldi. Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyesinin gücünü aşacak pek çok yatırımda yardımcı oldu, olmaya da devam ediyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Gemlik’in önemli bir ilçe olduğunu kaydederek, en son arıtma tesisinin açılışını yaptıklarını, farklı projeler ve çalışmaların da devam ettiğini dile getirerek, Gemlik’e yatırımların süreceği müjdesini verdi.

 

#gemlik #gemliktv #gemlikgundem #gemlikakparti

 

(Son Güncelleme: 30 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir