Stratejik Plan oy birliğiyle kabul edildi
Stratejik Plan oy birliğiyle kabul edildi

Stratejik Plan oy birliğiyle kabul edildi

Stratejik Plan oy birliğiyle kabul edildi

Gemlik Belediyesi stratejik planı oy birliğiyle kabul edildi. Stratejik plana desteklerinden dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesinin gücünün yettiği ve nefesi el verdiği kadar koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğini belirtti.

Meclis üyelerine teşekkür

Gemlik Belediye Meclisi’nin Ömer Kahraman hizmet binasında gerçekleştirdiği toplantıda 2020- 2024 Stratejik Planı oylandı.

Gemlik Belediyesinin iç ve dış paydaşlarla gerçekleştirdiği Stratejik Plan’ın gerçekleşmesi için bütün belediye meclis üyelerinin ter akıtacağını bunun da mutluluk verici olduğunu ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, tüm belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Doğru işler yapıldığında tüm belediye meclis üyelerinin destek verdiğini kaydeden Sertaslan, “Bugüne kadar geçen altı aylık süre içerisinde doğru iş olduğu sürece destek ve omuz verdiniz. Böyle yapmaya devam edin lütfen bu plan sadece şahsımın değil Gemlik’in beş yılının planıdır” dedi.

“Hedefimize herkes kilitlendi”

Zeytinin başkenti ve Marmara’nın incisi olma hedefini yineleyen Başkan Sertaslan, Gemlik’te herkesin bu hedefe kilitlendiğinin altını çizdi. Gemlik Belediyesinin gücünün yettiği ve nefesi el verdiği kadar koyduğu hedefe doğru ilerleyeceğini belirtirken, Belediye ile paydaş olan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükumetle vatandaşın doğru proje olarak nitelendiği projeleri omuz omuza yapmayı hedeflediklerini de vurguladı. İç ve dış paydaşlarla Gemlik’i omuz omuza ileriye taşıyacaklarını da belirtti

“Sadece Gemlik’in faydasına olmayacak”

Gemlik Belediye Meclisi’nin doğru işler yaptığı sürece komşumuz sayılan Eskişehir’in, yanımızdaki İstanbul’un, üç milyon Bursalının yurttaşın faydasına olacağını da söylerken, “2020 – 2024 Stratejik Plan’ın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Gemlik Belediyesi 2020 – 2024 Stratejik Planı Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Partili meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

(Son Güncelleme: 29 Eylül 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir