Sertaslan, “Köylerimizdeki ihtiyaçları çözeceğiz”
Sertaslan, “Köylerimizdeki ihtiyaçları çözeceğiz”

Sertaslan, “Köylerimizdeki ihtiyaçları çözeceğiz”

Sertaslan, “Köylerimizdeki ihtiyaçları çözeceğiz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Büyükşehir Kanunu ile birlikte mahalle statüsüne kavuşan Hamidiye, Şükriye, Katırlı ve Muratoba köylerini ziyaret etti.

Köylerin sorunlarıyla ilgili çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Sertaslan, özellikle yaklaşan zeytin hasat zamanı öncesi arazi yollarının düzeltildiğini belirterek parke taşı ve benzeri çalışmalarında devam edeceğini ve muhtarlık binaların tamiratı ile ilgili de ihale yapıldığı kaydetti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, üç köyü Gemlik merkeze bağlayan köprüyü yapmanın kendilerinin en öncelikli işi olduğunu belirtirerek bunun için gerekli kurumlarla iletişim halinde olduklarının da altını çizdi. Köylerin geri kalan sorunlarını halletme çalışmalarına zaten başladıklarını ve özellikle zeytin hasat zamanı öncesi çoğu köyün arazi yollarını düzeltme çalışmalarını da bitirdiklerini ve geri kalan köylerde ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İmam evleri muhtarlık binası tadilatı için ihale yaptıklarını ve ihalenin kesinleşmek üzere olduğunu belirten Başkan Sertaslan, “Köylerin bir diğer ihtiyaç ise köy muhtarlık binasındaki tadilat ve köylerdeki imam evleri, biz bu evlerin tamirat ve tadilat ihtiyaç not aldık ve buna göre ihalemizi gerçekleştirdik. En kısa zamanda köylerimizdeki bu ihtiyaçları da çözeceğiz” dedi.

“Sosyal belediyecilik önceliğimiz”

Gemlik Belediyesi olarak anket yaptıklarını ve bu anket sonucunda projelerin birçoğunun vatandaş tarafından değerlendirildiğini ifade eden Başkan Sertaslan, “3840 kişiyle bir anket çalışması gerçekleştirilerek projelerimizi sorduk. Halkımızın önceliğine göre projelerimizi gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Gemlik’i tekrar Marmara’nın incisi ve Zeytinin başkenti yapma yolundaki adımlarımızı hep beraber atarken Gemliklileri barıştıracağız” diye konuştu.

“Festival boyunca Gemlik’te adli olay olmadı”

Gemlik’in birbiriyle barıştığını ve bunun memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Sertaslan, “beşincisini düzenlediğimiz zeytin festivalimizde sadece Gemlik’ten değil diğer ilçelerden çok sayıda misafirimizi ağırladık. Festivalimiz boyunca Gemlik’te bir tane bile adli olay olmaması bizlere memnuniyet verdi. Gemlik’i barışın ve huzurun kenti olması yolunda adımlarımızı birer birer atıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

#gemlik #gemliktv #gemlikgundem #gemlikbelediyesi #gemlikkoyleri

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir